ÜÇÜNCÜ KÖPRÜ İNŞAATINDA KAZA; BİR ÖLÜ

ÜÇÜNCÜ KÖPRÜ İNŞAATINDA KAZA; BİR ÖLÜ

Üçüncü havalimanı inşaatında kaza...

EYÜP'e bağlı Akpınar Köyü'nde 3. Havalimanı inşaat alanına dolgu toprağı temin edilen şantiye alanında Osman Ceylan(41), kullandığı iş makinasının kayarak gölete düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

3. Havalimanı inşaat alanında 07.30 sıralarında meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti:

Gölet dolgu sahasında çalışan Osman Ceylan’ın kullandığı iş makinası döküm yapılan hafriyatı düzlediği sırada kaydı. Bir anda kontrolü kaybeden Ceylan, iş makinasıyla birlikte gölete düştü. Yaklaşık 10 metreye yakın çamura saplanan Ceylan iş makinasınan çıkmayı başardıysa da, battığı çamurdan çıkamadı, bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekipleri iş makinası operatörünü kurtarmak için çalışmalara başladı. Öte yandan olayın duyulmasının ardından olay yerine giden basın mensupları, Jandarma ve şirketin güvenlik görevlileri tarafından kazanın yaşandığı alana sokulmadı.

Osman Ceylan’ın cansız bedeni jandarmanın su altı arama ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından göletten çıkarıldı. Öte yandan nöbetçi cumhuriyet savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Osman Ceylan’ın cesedi ambulansla otopsi yapılmak üzere Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

dha-90767707efbca36a21ab34bef665b0ee-4-t.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı