UÇAĞI DÜŞÜREN PİLOTUN SEVGİLİSİNDEN ŞOK AÇIKLAMA

UÇAĞI DÜŞÜREN PİLOTUN SEVGİLİSİNDEN ŞOK AÇIKLAMA

Lubitz’in psikolojik sorunları olduğunu anlamaya başladıktan sonra kendisinden ayrıldığını dile getiren Mria W., eski sevilisi hakkında şunları anlatıyor

Ahmet YILDIRIM – DORTMUND / DHA


Germanwings uçağını bilerek düşüren ve 150 kişinin ölümüne neden olan ikinci pilot Andreas Lubitz’in eski sevgilisi Bild gazetesine konuştu. Andreas Lubitz ile beş ay süresince Avrupa’nın değişik kentlerine birlikte uçtuklarını ve gizlice otellerde buluştuklarını anlatan 26 yaşındaki hostes Maria W. Kod adıyla, eski sevgilisinin durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

SEVGİYE İHTİYACI OLAN BİRİYDİ

Eski sevgilisini özel hayatında yumuşak huylu ve sevecen biri olarak nitelendiren Maria W., “İş üzerinden konuşmaya başladığımızda aniden başka bir kişiliğe bürünüyordu. Çalışma koşullarımızın zorluğundan şikayet ediyor, az paraya gelecek garantisi olmamasına sinirleniyordu” diye konuştu.

BİR GÜN HERKES BENDEN BAHSEDECEK

Uçağın düştüğünü duyduğunda Andreas Lubitz’in kendisine söylediği, “Bir gün herkes benden bahsedecek. Bir gün öyle birşey yapacağım ki, bu düzen değişecek ve adım hafızalarda kalacak” sözlerini hatırladığını dile getiren eski sevgili, ne demek istediğini şimdi anladığını aktarıyor.

GECELERİ DÜŞÜYORUZ DİYE BAĞIRIYORDU

Lubitz’in psikolojik sorunları olduğunu anlamaya başladıktan sonra kendisinden ayrıldığını dile getiren Mria W., eski sevilisi hakkında şunları belirtiyor:

DIŞARIYA KARŞI GİZLİYORDU2704db2100000578-0-image-a-6_1427401521427.jpg

“Bazen ansızın sinirleniyor bana bağırıyordu. Bir defasında kendisini banyoya kilitleyip saatlerce çıkmadı. Problemli olduğunu anladığımda kendisinden uzaklaştım. Geceleri uyanıp, düşüyoruz diye çığlıklarla uyandığı oldu. Kabuslar görüyordu. Ancak, kendi içinde yaşadıklarını dışarıya karşı çok iyi gizliyordu. Rahatsızlığı nedeniyle uzun mesafeli uçuşlara katılması ve bir gün kaptan pilot olma hayalinin gerçekleşemeyeceğini biliyordu. Evinde yırtılmış halde bulunan iş göremez raporu, onun hayalini kurduğu pilotluk mesleğini kaybetmeyi kabullenemeyeceğinin kanıtı.”

Kaynak:Haber Kaynağı