ÜÇ ÇOCUK BABASI NOT BIRAKIP İNTİHAR ETTİ

ÜÇ ÇOCUK BABASI NOT BIRAKIP İNTİHAR ETTİ

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, henüz bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 3 çocuk babası 61 yaşındaki Ahmet Galip Alagözoğlu, 'Hepinizi çok seviyorum, beni affedin' yazılı not bıraktıktan sonra merdiven boşluğundaki demire kendini iple...

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, henüz bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 3 çocuk babası 61 yaşındaki Ahmet Galip Alagözoğlu, 'Hepinizi çok seviyorum, beni affedin' yazılı not bıraktıktan sonra merdiven boşluğundaki demire kendini iple asıp yaşamına son verdi.

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM YAZDI

Olay, 1643/4 Sokaktaki evde bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Evli ve 3 çocuk babası olan Ahmet Galip Alagözoğlu'nun yakınları, evden dışarı çıktıklarında, merdiven boşluğunda talihsiz adamın cansız bedeniyle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, Alagözoğlu'nun merdiven boşluğundaki demire kendini iple asıp yaşamına son verdiğini belirledi.

NEDENİ ANLAŞILAMADI

Polisin yaptığı incelemede, emekli olan Alagözoğlu'nun üzerinde, 'Hepinizi çok seviyorum, beni affedin' yazılı intihar notu bıraktığı tespit edildi. Bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren Alagözoğlu'nun cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, talihsiz adamın intihar nedeninin tespit edilmeye çalışıldığı bildirildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı