Twitter'de Canlı Fenerbahçe Benfica Macı Fenerbahçe 1 Benfica 0 (Egemen 72)

Twitter'de Canlı Fenerbahçe Benfica Macı Fenerbahçe 1 Benfica 0 (Egemen 72)

Tweeter'da FB-Benfica Macı Canlı Anlatım

  1. GOL: Fenerbahçe 1 - 0 Benfica (Egemen 72')

  2.  
     

    Rengin Arslan: Kadıköy'de ''Salih Salih'' tezahuratları altında, sarı-lacivertlilerin son haftalardaki başarılı genç yeteneği Salih Uçan oyunda.

  3.  
     

    BBC canlı anlatım sayfasından alıntı: ''İstanbul'da direkler sağlam dövülüyor... Fenerbahçeli futbolcuların ardından Benficalı Nicolas Gaitan'ın falsolu vuruşu da direkten döndü...''

  4.  
     

     
    VE O GÖZYAŞLARI: Cristian Baroni'nin gözyaşları içinde soyunma odasına gittiğini anlatmıştık biraz önce. Fotoğrafı da aktaralım. Bu arada, Benfica oyuna ağırlığını koymaya başlarken, Fenerbahçe cephesinde "Rövanşta bu kaçan penaltıyı arar mıyız" endişesi giderek akıllara düşüyor olmalı.

  5.  
     

    Bu arada Basel'den dakika ve skor verelim: 53', Chelsea 1-0 önde.

  6.  
     

    (50') Fenerbahçe üçüncü kez direklere takıldı. Dirk Kuyt, ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluştu, vurdu kaleciyi geçen top yan direkten kaleci Artur'un kucağına döndü.

  7.  
     

    Fenerbahçe ikinci yarıya Benfica kalesinde uzaktan gol arayışlarıyla başladı. Meireles'in vuruşunu Benfica kalecisi Artur zor da olsa çelebildi, sarı-lacivertli tribünlerde yine hayalkırıklığı...

     

  8.  
     

    İstanbul'da ikinci yarı başladı.

  9.  
     

    Rengin Arslan Şükrü Saraçoğlu'nda: Penaltının kaçmasından sonra stada sinen hayalkırıklığı çok belirgin. Ancak yine de muhteşem bir destek var.

    Tezahuratlar maçın ilk düdüğüyle başladı. Devre arası hafif bir sükunet, ancak taraftarların kaldıkları yerden başlayacaklarına şüphe yok.

    Basın tribününde tartışma ise, "O penaltıyı Cristian'dan başka kullanacak oyuncu yok muydu?" üzerine odaklanıyor. Ama Fenerbahçe'nin ilk yarı performansı ikinci yarı için taraftarlarına umut verici.

  10.  
     

    Mehmet Topal-Rodrigo mücadelesi

  11.  
     

    Fenerbahçe - Benfica maçının canlı anlatımıyla karşınızdayız. Diğer haberlerimiz için:

    http://www.bbc.co.uk/turkce/

  12.  
     

    Kadıköy'de her yer çok kalabalık. Ama tedirginlik var gibi. Benfica ataklarında tam bir sessizlik oluyor. Maç çok heyecanlı.

  13.  
     

    Fenerbahçe 0 - 0 Benfica (İlk yarı sonucu)

  14.  
     

    Cristian'ın penaltı vuruşu Benfica kalesinin direğinden auta çıktı. Sarı lacivertli savunma oyuncusu gözyaşları içinde soyunma odasına gidiyor.

  15.  
     

    Fenerbahçe penaltı kullanacak.

     

  16.  
     

    İkili mücadele: Benfica oyuncusu Cardoza, Yobo ile Egemen'den topu kurtarmaya çalışıyor.

  17.  
     

    Maçın 35. dakikası 0-0 geçildi. Fenerbahçe baskı kurma arayışında, Benfica ise kontraatak...

  18.  
  19.  
     

    Fenerbahçe baskı kurdu Benfica ceza sahası civarında. 19. dakikada, Christian'ın ortasında Egemen kafa vuruşunu kalecinin üzerine yapınca sarı-lacivertliler öne geçme şansını kullanamadı.

  20.  
     

     
    Fenerbahçeli Sow, Benfica'dan Pereira'nın ortasını engellemeye çalışıyor.

  21.  
     

    İstanbul'da Fenerbahçe gole çok yaklaştı. 16. dakikada, Webo'nun sağ kanattan ön direğe ortasına Sow'un müdahalesi avutla sonlandı. Hemen ardından gelişen atakta yine Sow şansını bu kez kafa vuruşuyla denedi, ancak top üst direkten döndü.