TWİTTER'DE BOMBA DEĞİŞİKLER

TWİTTER'DE BOMBA DEĞİŞİKLER

Sen beni nasıl takip etmezsin arkadaş derdi bitiyor .

Twitter, haber akışında takip edilmeyen kişilerden gelen mesajların da görülmesi üzerine açıklama yaptı ve yeni bir özellik üzerinde çalıştığını doğruladı.

Popüler sosyal ağlardan olan Twitter, kişilerin takip etmedikleri kişilerden gelen mesajları da görebildikleri yeni bir özelliği denemeye başladığını açıkladı. Bazı kullanıcılardan gelen 'takip etmediğim kişilerin mesajlarını görüyorum' yorumlarına cevap veren sosyal ağ yetkilileri popüler tweetlerin takip edilmeyen kişilere de gösterildiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada bu popüler mesajların kişinin takip ettiği kullanıcılarla o mesaj arasındaki etkileşime göre gösterildiği ifade edildi. Yapılan değişikliğin amaçı ise haber akışını daha ilginç ve ilgi çekici hale getirmek olarak açıklandı.

Favori tweetler gösteriliyordu

Bir süredir Türk kullanıcılar da takip ettikleri kişilerin favoriye eklediği mesajlarını kendi haber akışlarında görmeye başlamıştı. Etkileşimi artırmak isteyen Twitter, popüler mesajları göstererek böyle bir etki oluşturmayı amaçlıyor.
Yeni özelliğin ne zaman devreye gireceği bilinmiyor. Ancak Twitter'daki bu ve benzeri değişimlerin önümüzdeki günlerde de süreceği düşünülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı