TWİTTER 'DA 140 KARAKTER SINIRINA SON

TWİTTER 'DA 140 KARAKTER SINIRINA SON

İşte çözüm…

Bu iki uygulamayla Twitter'da 140 karakter sınırına takılmadan twit atabileceksiniz.

Kimilerine göre 140 karakter limiti Twitter'ı Twitter yapan en büyük özelliklerden biri. Ancak kimilerine göre insanların düşüncelerini sınırlayan bir kural. Tweetstorm uygulamasının fikir sahibi Marc Andreessen de ikinci gruba dahil.

Bir Silikon Vadisi girişimcisi olan Marc, Twitter'da twit atmanın daha özgürce olması gerektiğini düşünmüş ve bir Twitter eklentisi olan Tweetstorm'u yaratmış. Tweetstorm uzunca yazdığınız bir paragrafı, 140 karakterlik parçalara bölüp onları numaralandıran ve hızlıca twitleyen bir sistem..

Peki bu uygulama akıllı telefonlarımız için de çalışır mı?

Tam bu noktaya gelince Tweetstorm'un ufak kardeşi Thunderstorm'dan bahsetmemek olmaz. Thunderstorm abisiyle aynı işlevlere sahip olan bir İOS uygulaması. Hatta iki twit arasında geçecek süreyi belirleyip, twitlerinizin istediğiniz zaman yayınlanmasını da sağlayabilirsiniz.

140 karakter sınırına takılmadan uzun paylaşımlar yapmak isteyenler için son derece kolay ve etkili bir yardımda bulunan Tweetstorm ve Thunderstorm zamanla en sevdiğiniz uygulamalar listesine girebilir.

Kaynak:Haber Kaynağı