Tweeter Ünlü Mankeni Yaktı

Tweeter Ünlü Mankeni Yaktı

Ünlü mankenin 3 yıl hapsi isteniyor!

Ünlü mankenin 3 yıl hapsi isteniyor!

Efe Önbilgin’e hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Deniz Akkaya mahkemede, “Söylediğim sözleri annelik duygusuyla tahrik altında dile getirdim" şeklinde ifade verdi.
Selahattin GÜNDAY, İstanbul

03.04.2013 12:20
 
 Manken Deniz Akkaya’nın, daha önce birlikte yaşadığı işadamı Efe Önbilgin’e hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davanın ilk duruşması yapıldı. İstanbul 25. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya sanık Deniz Akkaya katılırken müşteki Efe Önbilgin gelmedi. Duruşmada hakim, Akkaya’ya Önbilgin yüzüne karşı ve twitterden kullandığı ifadelerde hakaret ettiği şeklindeki suçlamaları hatırlattı.
 
AKKAYA: EVLİ DEĞİLDİK MÜŞTEREK ÇOCUĞUMUZ VAR
 
Önbilgin ile evli olmadıklarını ancak müşterek çocukları bulunduğunu belirten Akkaya, “Anlaşmamız gereği kızım haftada bir gün babasında kalacaktı. Ama her geldiğinde farklı kadın isimleri ve benim işten attığım dadısının ismini söylüyordu. Beni tahrik etmek için o dadıyı almış. Söylediğim sözleri annelik duygusuyla tahrik altında dile getirdim. Twitterde isim kullanmadım. Çocuğu teslim etmeme gibi bir durum yoktur. Zaten gelip kendisi almıyor. Şu an da kızım düzenli olarak babasına teslim ediliyor." dedi. Akkaya’nın avukatı da aynı yönde savunma yaptı. Akkaya ve avukatı beraat talebinde bulundu.
 
ÖNBİLGİN’İN AVUKATI: İYİ BİR BABADIR
 
Önbilgin’in avukatı Olga Gökçe, Akkaya’nın savunmasına katılmadıklarını söyledi. Gökçe, “Çocuğu göstermedikleri için bir keresinde icra yoluyla aldık. Bir keresinde kaçırırlarken yakaladık. İddia edilen dadı da daha önce 17 ay bakımını yapan kişidir. Çocuk yabancılık çekmesin diye almaya gidildiğinde o da götürülmüştür. Farklı kadınlarla birlikte olduğu iddiası doğru değildir. İddia edilen kadınlardan biri eski eşidir. Diğeriyle de seviyeli bir ilişkisi vardır. İyi bir babadır." ifadelerini kullandı. Avukat Gökçe, şikayetçi olduklarını ve sanığın cezalandırılmasını istedi. Taraflara yazılı savunmalarını hazırlamaları için süre veren mahkeme duruşmayı erteledi.
 
3 YIL HAPSİ İSTENİYOR
 
Adliye çıkışında soruları cevapsız bırakan Akkaya sadece, “Davam vardı onun için geldim." dedi.Akkaya çekim yapan gazetecileri de “Dikkat edin düşeceksiniz" diye uyardı. Akkaya hakkında Efe Önbilgin’e hakaret ettiği gerekçesiyle 3 yıla kadar hapis talebiyle dava açılmıştı.