TUTUKLU GENERAL HULİSİ AKAR'I YALANLADI

TUTUKLU GENERAL HULİSİ AKAR'I YALANLADI

Evrim ifadesinde, “Kesinlikle böyle bir diyaloğum olmadı” dedi. Tuğgeneral Evrim, ifadesinde ilginç bir bilgi de paylaşarak,

Tutuklu Tuğgeneral, Hulisi Akar'ın ifadesini kabul etmeyerek "Kesinlikle böyle bir ifadem olmadı" dediği ortaya çıktı. General Evrim'in, darbenin ardından "sır olan" ve tüm ayrıntıları bildiği ileri sürülen Adil Öksüz'e ilişkin ise çok önemli bir bilgi verdiği ortaya çıktı.

İKİNCİ KEZ İFADESİ ALINDI

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın, Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda alıkonulduğu sırada Üs Komutanı Tuğgeneral Hakan Evrim’in kendisine “Dilerseniz sizi kanaat önderimiz Fethullah Gülen ile görüştürürüz” anlatımı üzerine, Evrim’in ikinci defa ifadesi alındı.

ADİL ÖKSÜZ BİLGİLERİ

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre, Evrim ifadesinde, “Kesinlikle böyle bir diyaloğum olmadı” dedi. Tuğgeneral Evrim, ifadesinde ilginç bir bilgi de paylaşarak, “Adil Öksüz’ü beraberinde 3 siville birlikte 143. Filo’da gördüm” diye konuştu. Evrim cezaevinden götürüldüğü Ankara Batı Adliyesi’nde 2 sayfalık savcılık ifadesinde, Öksüz’le ilgili şunları söyledi:

FOTOĞRAFLARINI GAZETELERDE GÖRDÜM

“Adil Öksüz’ü tanımıyorum. Darbe girişiminden sonra televizyonlarda ve gazetelerde fotoğrafını gördüm. Fotoğrafları gördükten sonra Öksüz’ün darbe girişimi akşamı üs içinde olduğunu çıkardım. Adil Öksüz’ü beraberinde 3 sivil kişiyle 143. Filo’da gördüm.”

Kaynak:Haber Kaynağı