TÜSİAD'DAN REZA ZARRAB'A KAPAK GÖNDERME

TÜSİAD'DAN REZA ZARRAB'A KAPAK GÖNDERME

TÜSİAD Başkan Yardımcısı Memduh Boydak, "Cari açığın yüzde 15’ini ben kapattım" diyen Rıza Sarraf’a sosyal medya üzerinden gönderme yaptı.

TÜSİAD Başkan Yardımcısı Memduh Boydak, "Cari açığın yüzde 15’ini ben kapattım" diyen Rıza Sarraf’a sosyal medya üzerinden gönderme yaptı. Memduh Boydak, "Rıza Zerrab'ın Royal Mobilya isminde bir şirketi var. Acaba burada da ihracat yaparak cari açığa ve Türkiye'ye katkıda bulunuyor mudur!" tweetini attı.

Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınarak tutuklanan, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Rıza Sarraf'ın röportajına Boydak Holding CEO’su ve TÜSİAD Başkan Yardımcısı Memduh Boydak tepki gösterdi. Sarraf'ın, "200 ton altın ihraç edip Türkiye'ye 25 milyar TL gelir sağladım. Cari açığın yüzde 15'ini ben kapattım" sözlerine sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden gönderme yapan Memduh Boydak, şu tweeti attı:

"Rıza Zerrab'ın, Royal Mobilya isminde bir şirketi var. Acaba burada da ihracat yaparak cari açığa ve Türkiye'ye katkıda bulunuyor mudur!"

 

Kaynak:Haber Kaynağı