"TÜRKİYE SEKS KASETLERİNE HAZIRLANIYOR"

"TÜRKİYE SEKS KASETLERİNE HAZIRLANIYOR"

Times: "Türkiye seks kasetlerine hazırlanıyor."

Times Gazetesi Erdoğan'ın Bitlis mitinginde yaptığı konuşmada Gülen'e seslenerek, "İnsanların mahrem telefon görüşmelerini dinleyeceksin, kaydedeceksin, şantaj yapacaksın, insanların yatak odalarını izleyeceksin, tehdit edeceksin, sonra kendine alim diyeceksin." dediğini okuruyla paylaşıyor ve ekliyor; "Türkiye siyaseti hükümet üyelerini hedef alacak seks kasetlerine hazırlıyor" diyor.  

İşte Times'in o haberininden detaylar:

"Daha önce de Gülen Erdoğan'ı 'tüm bir ülkenin kalkınmasını rehin tutmakla ve 'yürütmenin hegemonyasını oluşturmakla' suçlamıştı. Takipçileri Türkiye'de polis ve yargıda derin kök salan Gülen, yolsuzluk soruşturmaları ve yolsuzluklarla ilgili telefon kayıtlarının sızdırılmasıyla ilgisi olmadığını savunuyor.

Ancak çoğu gözlemci iddiaları hükümetin geçen Eylül'de Gülen hareketi tarafından işletilen okulları yasadışı hale getirme planlarını duyurmasıyla patlak veren iki eski müttefik arasındaki siyasi iç savaşın bir parçası olarak değerlendiriyor."

"EN TİTİZ CASUSLUK OPERASYONU"

2010'da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal'ın skandal bir kasetin ardından istifa ettiğini hatırlatan gazete, 2011'de genel seçimlerden kısa bir süre önce MHP'li altı yetkilinin seks kasetlerinin internete sızmasından sonra istifa ettiğini belirtiyor. Haberde görüşlerine yer verilen Globel Source Partners Danışmanlık Uzmanı Atilla Yeşilada da Gülen hareketinin büyük olasılıkla "Türk tarihindeki en titiz casusluk operasyonunu kurduğunu" söylüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı