TÜRKİYE ONLARI KONUŞTU

TÜRKİYE ONLARI KONUŞTU

Ne siyaset ne fezlekeler ne çocuk kayıpları ne zamlar; Türkiye Nisan ayı araştırma sonucu verilerine göre en çok bu 4 ünlü ismi konuşmuş...!

Geçtiğimiz Nisan ayı gündeminde onlar vardı.. Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı ve Kenan Işık, Nejat İşler, Nejati Şaşmaz, Demet Akalın... 
Nisan ayında medyada en fazla yer alan ünlülerini araştıran Medya Takip Merkezi'nin hazırladığı rapora göre, Cem Yılmaz ilk sırada.
Yılmaz'ı, son yıllarda ekranların en çok izlenen yarışmalarına imza atan Acun Ilıcalı ve uzun süredir yoğun bakımda ünitesinde tedavisine devam edilen Kenan Işık takip etti.
 
Hakkında çıkan yaklaşık 4 bin haberle geçen ayın magazin gündemine oturan Cem Yılmaz, twitter'dan paylaştığı selfie pozunun altına "Selfie-Kendikem" yazarak, son zamann modası ‘selfie' kelimesine Türkçe karşılık arayan Türk Dil Kurumu'na göndermede bulunmuştu.
 
Listede ilk sırada yer alan Cem Yılmaz hakkında geçtiğimiz Nisan ayında medyada tam 3 bin 714 haber yer alırken Acun Ilıcalı hakkında ise 3 bin 121 adet haber çıkmış. Medyada en fazla konuşulanlar listesindeki diğer isimler ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi pusu'nun sevilen oyuncusu Necati Şaşmaz, Demet Akalın ve Nejat İşler oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı