TÜRK BAYRAĞI İNDİRME ÇATIŞMASINDA 5 ÖLÜ ONLARCA YARALI

TÜRK BAYRAĞI İNDİRME ÇATIŞMASINDA 5 ÖLÜ ONLARCA YARALI

Kobani gerginliğiyle başlayan olaylarda Siirt'te ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.

ÖLÜ SAYISI MALESEF 5 E YÜKSELDİ

Siirt kent merkezinde 3 günden beri devam eden olaylarda ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.
Kurtalan İlçesi'nde olayların ilk gününde çıkan olaylarda Yusuf Çelik ile Muhdi Erdoğan öldürülmüştü. Aynı olaylarda Yusuf Çelik'in babası Necmettin Çelik de yaralı olarak Siirt Devlet Hastanesi'nde bugün öğlen saatlerinde yaşamını yitirdi. Öte yandan, Siirt kent merkezinde dün çıkan olaylarda Davut Nas öldürülmüştü, dün akşam bir grubun benzinlik saldırısında, gruba açılan ateş sırasında yaralanan 2 kişiden biri olan Kamil Taş da bugün tedavi gördüğü Siirt Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Böylece Siirt'te 2, Kurtalan İlçesi'nde 3 olmak üzere toplam 5 kişi çıkan olaylarda yaşamını yitirdi.

OLAYLAR DÜN BÖYLE BAŞLAMIŞTI

SİİRT'te, dün akşam saatlerinde göstericilerin molotof kokteyli ile saldırdığı benzinlik, üzerlerine açılan ateş sonucu yaralanan 2 kişiden biri olan Kamil Taş, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Olaya ilşkin sitemizde dün yer alan haberin başlangıcı için aşağıda ki linki tıklayınız.

Kobani gerginliğiyle başlayan olaylarda Siirt'te ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.

TÜRK BAYRAĞI İNDİRME KONUSU

Dün akşam saat 17.30'da bir grup gösterici, Tillo Yolu üzerinde bulunan Kaymaz Petrol'e molotof kokteyli atarak, buradaki Türk Bayrağı'nı indirmeye çalıştı. Bunu farkeden ve adı öğrenilemeyen akaryakıt istasyonu sahibi, göstericilere tabanca ile ateş açtı. Bu sırada araçlarına yakıt almak için istasyona gelen silahlı köy korucuları da havaya ateş açarak, göstericileri benzinlik istasyonundan püskürttü.

ÖLENLERİN SAYISI DÖRT OLDU

Açılan ateş sonucu yaralanan 2 göstericiden biri olan Kamil Taş, tedavi gördüğü Siirt Devlet Hastanesi'nde bugün yaşamını yitirdi. Daha önce Kurtalan İlçesi'nde 2, Siirt kent merkezinde 1 olmak üzere 3 kişi ölmüştü. Kamil Taş'ın da hayatını kaybetmesiyle birlikte Siirt'e ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.

İŞTE OLAYIN BAŞLADIĞI ANLAR

ilgili-haber-kopru-fontu-078.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı