"TÜRGEV'E BAĞIŞ YAP ADAY OL"

"TÜRGEV'E BAĞIŞ YAP ADAY OL"

Yeni yayımlanan belgedeki iddiaya göre TÜRGEV'e bağış yapan iş Adamına AKP'den belediye başkan adaylığı vaat ediliyor...

Haramzadeler twitter hesabından paylaştığı yeni belgelerdeki yeni iddiaya göre; Başbakan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a ait TÜRGEV derneğine bağış yapan iş adamına belediye başkanlığı vaadinde bulunuluyor.

BAĞIŞ KARŞILIĞI ADAYLIK VAADİ

Paylaşılan belgedeki iddiaya göre; Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep G., AKP İl Başkanı Eyüp E. ve  AKP Merkez İlçe Başkanı Ahmet B. olduğu iddia edilen şahıslar biraraya gelerek Salih K. olduğu iddia edilen şahısla görüşüyorlar. İddiaya göre, Salih K. olduğu iddia edilen şahıs, TÜRGEV'e bağış karşılığında Eyüp E. olduğu iddia edilen şahısa ısrarlı bir söylemle belediye başkanlığı için aday olmasını söylüyor.

7 Kasım 2013'de yapıldığı iddia edilen konuşmada Salih K. olduğu iddia edilen şahıs, aday olması için başka bir şey yapması gerekip gerekmediğini sorduğunda ise Salih K., Başbakan için bu kadarın yeter olduğunu iddia ediyor.

İddiaya göre; TÜRGEV'deki arazi için konuşmalarını başlatan Eyüp E. ve Salih K.'nın konuşmalarının devamında Salih K., adayları soruyor ve Eyüp E.'nin aday olmadığını duyunca aday olması konusunda ısrarda bulunuyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı