TUNCELİ'DE OLAY ÇIKTI

TUNCELİ'DE OLAY ÇIKTI

Tunceli'de Bahçeli'nin ziyareti ve konuşması ardından olaylar çıktı.

 

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

MHP lideri Bahçeli'nin Tunceli ziyareti nedeniyle kentte üst düzey güvenlik önlemleri alındı. Tunceli girişinde tüm araçlar durdurulup aranırken, Bahçeli'nin yol güzergahında asker ve polisler zırhlı araçlarla devriye görevi yürüttü. Kent merkezinde ise önemli noktalara zırhlı araçlarla aralarında özel harekatçıların da bulunduğu polisler konuşlandırıldı.
Bahçeli'nin ilk ziyaret edeceği valilik çevresinde ise çok sayıda çevik kuvvet ekipleri görevlendirildi. Dalgıç polisler ise kentin girişindeki köprü altında Munzur Çayı'nda ve çevresinde dedektörlerle patlayıcıyı araması gerçekleştirildi. Bahçeli'nin ziyareti nedeniyle çevre il ve ilçelerden TOMA ve polis takviyesi yapılırken, kentte 2 bin polisin görev aldığı belirtildi. Kentte iki polis helikopteri havadan sürekli uçuş yaptı.

OLAYLAR ÇIKTI

Tunceli'de aralarında bazı siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin de bulunduğu yaklaşık 800 kişilik grup, valilik binasına 1 kilometre mesafede toplandı. Valilik binasına yürümek isteyen gruba polis izin vermedi. Protestocuların yürümekte ısrar etmesi üzerine polis, gruba biber gazı ve copla müdahale etti.

TUNCELİDEN CANLI YAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı