TÜLİN ŞAHİN DÜNYA MEDYASINA KAPAK OLDU

TÜLİN ŞAHİN DÜNYA MEDYASINA KAPAK OLDU

Tülin Şahin, dünyanın önemli güzellik ve moda dergileri arasında yer alan 'ALLURE' dergisinin kapağında

Rus dergilerinin ve medyasının ünlü topmodel Tülin Şahin'e karşı ilgi ve hayranlıkları devam ediyor. Tülin Şahin, dünyanın önemli güzellik ve moda dergileri arasında yer alan 'ALLURE' dergisinin Rus edisyonun bu ayki sayısında moda sayfalarında yer alıyor.

AYDA BİR MİLYONDAN FAZLA SATIYOR

Dünya çapında her ay 1 milyon adetten daha fazla satan ve dünyanın en önemli güzellik ürünleri ödül törenini düzenlemesiyle tanınan ALLURE dergisinin kendisinin de çok sayıda ödülü bulunuyor. ALLURE dergisinin kapağını her ay dünyaca ünlü bir isim süslüyor.

SEYAHAT DERGİSİ KAPAĞINDA

Bu ay ALLURE dergisinin moda sayfalarında yer alan Tülin Şahin, geçtiğimiz yaz dünyanın en önemli seyahat dergisi kabul edilen 'Conde Nast Traveller'in Rus edisyonuna kapak olmuştu. Bu dergiye kapak olan ilk ve tek Türk manken Tülin Şahin, derginin çekimlerini Marmaris'te yer alan D-Maris Hotel'de gerçekleştirmişti.

dha-003ca19fce78cf3fe5e06c14c37ef66e-1-t.jpg

Şahin'in o çekimler sırasında yaptığı, "Tüm Rus meslekdaşlarımın soyadları 'ova' ile bitiyor. Bana da herhalde Rusya'da artık 'Şahinova' dersiniz" espirisi dergide yayınlanmıştı. Rus medyası da Tülin Şahin'in fotoğrafları ile birlikte bu habere geniş yer vermişti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı