TUĞRUL TÜRKEŞ'TEN ŞOK EDEN "HIRSIZ" FIKRASI

TUĞRUL TÜRKEŞ'TEN ŞOK EDEN "HIRSIZ" FIKRASI

MHP'den AKP'ye geçmezden önce Erdoğan'a ve AKP'ye söylemedik söz bırakmayan Tuğrul Türkeş'ten Mecliste çok konuşulacak fıkra

BAŞBAKAN Yardımcısı Tuğrul Türkeş CHP'li Levent Gök'ün açıklamasının ardından Meclis'te söz aldı. Önergeye yanıt vermesi beklenirken Tuğrul Türkeş öyle bir fıkra anlattık Türkeş'in bu fıkra ile kime ne gönderme yaptığı anlaşılamadı.

HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK

Türkeş, verilen önerge üzerine yapılan konuşmaları dinlerken aklına bir Nasreddin Hoca hikayesi geldiğini belirterek şöyle dedi: "Nasreddin Hoca'nın evine hırsız girmiş. Konu komşu gelmiş. Haber de vermiş güvenlik güçleri de gelmiş. Eve her gelen hem komşu hem güvenlik güçleri herkes 'Bu cam açık bırakılır mı? Bu damın durumu ne? Bu kapının hali ne? diye hocaya söylenmiş. Hocanın burasına gelmiş demiş ki: 'Bu eve giren hırsızın hiç mi suçu yok.' Terör örgütünü inkar eden, görmezden gelen, bölgede yaptıklarını hiçbir şekilde kaale almayan ve sadece siyasi iktidarı ve iktidardaki partiye yönelik yapılan, edilen konuşmalardır. Değerli arkadaşlar Türkiyenin az önce Levent Bey'in haritada gösterdiği bölgesinde terör örgütüyle ilgili çok ciddi bir mücadele sürüyor. Tabii ki istenen arzu edilen uygulamalar değil yapılan uygulamalar, ama baktığınızda da zorunlu olan uygulamalardır. Gereken yapılıyor."

FOTOĞRAFLI

Kaynak:Haber Kaynağı