TSK'DAN AÇIKLAMA; 1 Günde 11 şehit birden

TSK'DAN AÇIKLAMA; 1 Günde 11 şehit birden

Önce AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı ardından Başbakanın açıklaması ile duyurulan helikopterimizin düşürülmesi ve 2 şehit haberinden sonra TSK'dan yapılan peş peşe açıklamalar ile şehit sayısı 11'e yükseldi.

Zeytin Dalı harekatının 22. gününde TSK, 9 askerin şehit olduğunu 11 askerin de yaralandığını açıkladı. Düşen Atak helikopterindeki şehit olan 2 askerle birlikte toplam şehit sayısı 11 oldu. Bölgede şiddetli çatışmalar devam ediyor.

TSK'DAN 3 AÇIKLAMA

Afrin'de terör hedeflerine yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'nın 22'nci gününde üç acı haber geldi. Helikopter düşmesi sonucu 2 şehit haberinin geldiği harekat kapsamında TSK akşam saatlerinde 3 askerin daha şehit olduğunu açıkladı. Açıklamada 5 askerin de yaralandığı bildirildi. 

22. GÜNDE TOPLAM 11 ASKER ŞEHİT

TSK, daha sonra yaptığı açıklamada 2 askerin daha şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını bildirdi. TSK'dan 22.30 sularında bir açıklama daha geldi. Bu açıklamada da 4 askerin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı bildirildi. Harekatın 22'nci gününde şehit olanların sayısı 11'e yükseldi, yaralı askerlerin sayısı da 11 oldu. 

UZMAN NE DİYOR

İlgili Haberler