TRENİN KAPISINA DUVAR ÖRÜP VİDEOYA ÇEKTİLER

TRENİN KAPISINA DUVAR ÖRÜP VİDEOYA ÇEKTİLER

Videoda ayrıca daha sonra trene binen yolcuların gösterdikleri tepkilerde kayda alınmış. Grafiti grubu üyelerinin duvarı büyük bir ustalıkla örmeleri dikkati çekiyor.

Almanya'nın Hamburg kentinde, 28 Nisan tarihinde bir trenin kapısına duvar ören grafiti grubu "Moses & Taps" yaptıkları “The Wall” adlı bu ilginç aksiyonun videosunu yayınladı.

6 DAKİKADA ÖRMÜŞLER

Yaklaşık 6 dakikalık videoda, yüzü maskeli kişiler trenin kapısına mala ve harçla duvar örerken görülüyor; videoda ayrıca daha sonra trene binen yolcuların gösterdikleri tepkilerde kayda alınmış. Grafiti grubu üyelerinin duvarı büyük bir ustalıkla örmeleri dikkati çekiyor.

10 BİN EURO ZARAR VAR

Trende 10 bin Euro'dan fazla zarara yol açan bu eylemi makinist ancak Blanknese'den seferinden Altona'ya dönüşünde fark etmişti. Polisin yoğun çabasına rağmen duvarı ören kişiler yakalanamamıştı. Videonun yayınlamasının ardından Hamburg polisi yeniden harekete geçti. Polis sözcüsü Rüdiger Carstens, videoyu incelediklerini ve faillerin yakalanmaları durumunda 5 yıla kadar hapisle yargılanacaklarını ifade etti. Failleri ayrıca verdikleri zararın tazmini de bekliyor.

ALMANYA'NIN KONUŞTUĞU GÖRÜNTÜLER

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı