TRAMVAY YOLUNA AĞAÇ DEVRİLDİ; 3 YARALI

TRAMVAY YOLUNA AĞAÇ DEVRİLDİ; 3 YARALI

EMİNÖNÜ'nde, Gülhane tramvay durağının arka bölümünde bulunan yaşlı bir çınar ağacının devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Olay saat 1951'de, tramvay durağının bulunduğu bölgede meydana geldi. Birçok yerli ve yabancı turistin uğrak...

EMİNÖNÜ'nde, Gülhane tramvay durağının arka bölümünde bulunan yaşlı bir çınar ağacının devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Olay saat 1951'de, tramvay durağının bulunduğu bölgede meydana geldi. Birçok yerli ve yabancı turistin uğrak noktalarından olan Gülhane tramvay durağının arka bölümünde bulunan yaklaşık 30 metre yüksekliğindeki yaşlı çınar ağacı büyük bir gürültüyle durağa doğru devrildi. Devrilen ağaç tramvay hattına ait elektrik tellerini de kopardı. Kopan elektrik telleri nedeniyle zaman zaman patlamalar meydana geldi. Çevrede bulunan esnaf ile yerli ve yabancı turistler büyük panik yaşadı. Ağacın devrildiği bölgede bulunan 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri 3 yaralıyı ambulanslarla çevre hastanelere taşırken, itfaiye ekipleri de hattaki elektriği keserek vatandaşları uzaklaştırdı.

KORKU DOLU ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA

Olay sonrasında yaşanan korku ve panik vatandaşların cep telefonu kameralarına da yansıdı. Çekilen görüntülerde, tramvay hattına elektrik sağlayan kabloların koptuğu ve zaman zaman patlamalar meydana geldiği görülüyor.


Çevrede bulunan esnafın Türkçe ve İngilizce bağırarak turistleri elektrik hattının bulunduğu yerden uzaklaştırmaya çalıştıkları dikkat çekiyor. Vatandaş kamerası daha sonra ise yerde yatan 2 yaralıya dönüyor. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralıları sedye ile ambulanslara taşıyor.

TRAMVAY SEFERLERİ DURDURULDU

Devrilen ağaç nedeniyle tramvay seferleri de çift yönlü olarak durduruldu. Yaralıların tahliye işlemlerinin ardından itfaiye ekipleri devrilen ağacı elektrikli testerelerle keserek kaldırma çalışmalarına başladı. Tramvay hattının kopan kabloları da olay yerine gelen ekipler tarafından onarılmaya başlandı.

YARILALARIN DURUMU İYİ

Bu arada, hastanedeki 3 yaralının durumunun olduğu öğrenildi. Yaşlı çınar ağacının kökünün çürümesi nedeniyle devrildiği tahmin ediliyor. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı