TRAFOCU KEDİYE SUÇÜSTÜ

TRAFOCU KEDİYE SUÇÜSTÜ

VAN'ın Başkale İlçesi'nde çıktığı telefon direğinde mahsur kalan kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Başkale İlçesi'nin Tepebaşı Mahallesi'nd...

Elektrik direğinde yakalandı

VAN'ın Başkale İlçesi'nde çıktığı telefon direğinde mahsur kalan kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Seçim gecesi yurt çapında yaşanan elektrik kesilmelerinden Enerji Bakanı Taner Yıldız tarafından suçlu ilan edilen sokak kedileri, sosyal medyada hala en büyük eğlence konusu halinde. Van'ın Başkale ilçesinde ise bu sabah Bakan Yıldız'ın iddiasını adeta doğrulayan bir olay yaşandı. 

ELEKTİRİĞİ KESMEYE ÇIKMIŞTIR

Başkale İlçesi'nin Tepebaşı Mahallesi'nde telefon direğinde mahsur kalan kedi, aynı mahallede oturan Nedim Elter tarafından fark edildi. Saat 07.00 sıralarında miyavlayan kedinin sesi ileuyandı. Elter, evinin önündeki 7 metre yüksekliğindeki telefon direğinin üzerindeki kediyi gördü. Kedinin kendi imkanlarıyla inebileceğini düşünen Elter tekrar uyumaya devam etti. Fakat saat 09.00'a kadar kedinin inmediğini ve direğin başındaki tellere takıldığını gören Elter, itafiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, direğin üzerinde tellere takılı olan kediyi kurtardı. Yere indirilen kedi daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kedinin 7 metrelik elektrik direğinin tepesine neden çıktığı anlaşılamadı. Olayı izleyen vatandaşların kendi aralarında "elektriği kesmeye çıkmıştır" şeklinde espiri yaptıkları duyuldu.

 

TRAFOCU KEDİYE SUÇÜSTÜ

TRAFOCU KEDİYE SUÇÜSTÜ

TRAFOCU KEDİNİN DİĞER MACERALARI

ilgili-haber-kopru-fontu-015.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı