TRAFİK CANAVARI KAYSERİ'DE 3 ÖLÜ 11 YARALI

TRAFİK CANAVARI KAYSERİ'DE 3 ÖLÜ 11 YARALI

Trafik canavarı tatilin 4. gününde Kayseri'de

KAYSERİ’de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

2 AYRI KAZA

Kayseri-Ankara 21’inci kilometresinde saat 10.00 sıralarında meydana gelen ilk kazada, merkez Kocasinan İlçesi Mahzemin Mahallesi’nden kent merkezi yönüne, bayram alışverişi için giden ve sürücüleri henüz öğrenilemeyen 38 FY 490 plakalı otomobil ile 38 P 1634 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada, 2'si çocuk 11 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans gönderildi.

2 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

112 acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 13 yaşındaki Abdullah Cür Memorıal Hastanesi’nde, 10 yaşındaki Emre Üstün ise Acıbadem Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. İki çocuğun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, diğer yaralıların tedavileri ise sürüyor.

Saat 09.45 sıralarında merkez Kocasinan İlçesi Emmiler Mahallesi’nde meydana gelen kazada ise 33 yaşındaki Evren Bektaş idaresindeki 38 YU 064 plakalı otomobil, 38 yaşındaki Mustafa Demir idaresindeki 38 EM 122 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Mustafa Demir'in kullandığı araçtaki 36 yaşındaki Tülay Demir, olay yerinden hayatını kaybetti. 112 acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, yaralanan iki sürücü ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servis’ine kaldırıldı. Jandarma, her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı