TRAFİK CANAVARI BİR AİLEYİ YOK ETTİ!

TRAFİK CANAVARI BİR AİLEYİ YOK ETTİ!

3, 6 ve 9 yaşındaki 3 çocuğu da yaşamını yitirdi.

KONYA'da kontrolden çıkan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada sürücü Nimetullah Özçetin, eşi ve 8 yaşındaki oğlu yaralandı, 3, 6 ve 9 yaşındaki 3 çocuğu da yaşamını yitirdi.

Özçetin ailesinin tatil yaptıkları memleketli Muş'tan İstanbul'a dönmek üzere oldukları belirtildi. Jandarma tarafından yapılan incelemede Özçetin ailesi fertlerinde emniyet kemerinin takılı olmadığı saptanırken sürücünün sıcağında etkisiyle direksiyon başında uyumuş olabileceği üzerinde duruluyor.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaza, bugün saat 14.30 sıralarında Konya-Afyonkarahisar Karayolu'nun Akşehir İlçesi'ne bağlı eskiden köy statüsünde olan Değirmen Mahallesi yakınında meydana geldi. 27 yaşındaki Nimetullah Özçetin yönetimindeki 34 VN 3239 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Nimetullah Özçetin'in çocukları 3 yaşındaki Berfin ve 9 yaşındaki Zeynep Özçetin olay yerinde, 6 yaşındaki Ahmet Özçetin de hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

trafikkaza.jpg

Yaralanan sürücü Nimetullah Özçetin ile eşi 28 yaşındaki Canan Özçetin ve 8 yaşındaki oğlu Salih Özçetin de ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Salih Özçetin'in de hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Özçetin ailesinin tatil yaptıkları memleketli Muş'tan İstanbul'a dönmek üzere oldukları belirtildi. Jandarma tarafından yapılan incelemede Özçetin ailesi fertlerinde emniyet kemerinin takılı olmadığı saptanırken sürücünün sıcağında etkisiyle direksiyon başında uyumuş olabileceği üzerinde duruluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı