TRABZONSPOR'a CEZA GELDI

TRABZONSPOR'a CEZA GELDI

Trabzonspor'a SPK cezası baslıklı haberimiz ses getirdi. SPK 1 yıldır bekletilen cezayı HABER ARTI TURK un ısrarlı yayını uzerine uygulamak ve acıklamak zorunda kaldı

10 Ağustos 2013 gunu HABER ARTI TÜRK'te, Ağustos 2012 den beri SPK'da bekletilen bir cezayı ortaya çıkarmıştık. Trabzonspor'un Borsada işlem gören Şirketine bir ceza verilmiş, ancak uygulanmıyordu. 

Bu haberi SPK konusunda uzman yazarımız HANOĞLU'nun girişimleriyle TÜRK BASININDA İLK DEFA biz açıklamıştık. SPK'ya da uygulaması için duyuruda bulunmuştuk.


Buyrun haberimiz

http://haberartiturk.com/Haber/trabzonspor-kankasi-galatasaray-in-yolunda.html


NE DEMİŞTİK ?

TRABZON DOSYALARINI AÇIYORUZ .. Kankalarının yolunda giderlerse sonları onlara benzer... Bunu twitterda ve basında mustehzi gülümseme ile karşılayanlar, bu gün önce KAP ta açıklanan, daha sonra da Gazetelere düşen haberlerle MOSMOR oldular: 

Bu HISSETURK ten

http://www.hisseturk.com/spkdan-trabzonspora-kotu-haber/




Bu da MİLLİYET 

http://ekonomi.milliyet.com.tr/spk-dan-trabzonspor-a-kotu-haber/ekonomi/detay/1748923/default.htm



Ve Haberlerin Kaynağı KAP açıklaması :



Ve SPK'nın yazısı




HABER ARTI TÜRK olarak bu cezayı ortaya çıkaran ve SPK tarafından KAP'ta yayımlanarak uygulanmasını sağlayan yazarımız HANOGLU Hakan 'ı tebrik ediyor ve Trabzonspor A.Ş. yöneticilerine BALTAYI TAŞA VURDUNUZ demek istiyoruz. Örnek olarak GALATASARAY'ın 1 yıldır mahkemelerde sürünmesi ve SPK'dan Sermaye Artırımının REDDEDİLMESİNİ gösteriyoruz.