Trabzonspor UEFA'ya Şikâyet Edildi

Trabzonspor UEFA'ya Şikâyet Edildi

Trabzonspor Başkanı, her konuşmasında Kulübünü tehlikeye atmaya devam ediyor. Şimdi de Irkçı söylemlerinden dolayı UEFA'ya şikayet edildi. Artık Trabzonlular da durumdan oldukça şikayetçi. ofhayrat.com'da yayınlanan yazı şu şekilde;

Trabzonspor futbolu ile de başkanı ile de medyada manşet.

Hacıosmanoğlu, Beni basında pek görmeyeceksiniz demişti, ama manşetten düşmüyor, şimdi Ermeni medyasında manşet ve ırkçılıktan hakkında şikayet var, Oluyormu başkan bırak konuşmayı, en iyisi sen sus

İbrahim Hacıosmanoğlu Ermeni Basınında

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kulübün kuruluşunun 46'ncı yıldönümü törenlerinden sonra yaptığı açıklamada kullandığı ifadelerin yankısı sürüyor.

Türk Ermenileri, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu sözleri nedeni ile UEFA'ya şikayet etti.

Türk Ermenilerin UEFA'ya yapmış oldukları bu şikayet Ermeni Haber Ajansı (ArmenPress)  tarafından haberleştirildi.

Haber'de özetle şu ifadelere yer verildi:

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe'nin CAS davasını yorumlarken sarf ettiği sözler nedeni ile ırkçılık yaptığı gerekçesi ile Türk Ermeniler tarafından UEFA'ya şikayet edildi.


Hacıosmanoğlu'nun CHP'nin Sarı-Lacivertlileri ziyaretini eleştirirken kullandığı "Onların takımları Fenerbahçe de, Trabzonspor Rum takımı mı? Ermeni takımı mı? İsrail takım mı? Demek ki Trabzonspor sizin takımınız değil..." ifadeleri ile ırkçılık  yaptığı ve bu nedenle UEFA'ya şikayet edildiği belirtilen haberde, Ermenilerin sosyal medyada örgütlenerek bu konuda mücadele edecekleri belirtiliyor.