TRABZON'DA ERDOĞAN VE AKP'YE BÜYÜK ÖFKE

TRABZON'DA ERDOĞAN VE AKP'YE BÜYÜK ÖFKE

Kadınlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu’ya tepki gösterdi.

Şırnak’ta PKK'lilerin polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Soner Yıldırım (24), son yolculuğuna uğurlandı.

CENAZEDE ÖFKE SELİ

Trabzon’un Tonya ilçesi İskenderli Mahallesi'ndeki cenaze törenine katılan bazı kadınlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu’ya tepki gösterdi.

YAKINLARI VE VATANDAŞLAR GÖZYAŞI DÖKTÜ

Dün akşam saatlerinde askeri uçakla Trabzon’a getirilen şehit polis Yıldırım’ın cenazesi, bugün öğle saatlerinde baba ocağı Tonya’nın İskenderli Mahallesi'ne götürüldü. Merkez Camii’nin önündeki alana konulan genç polisin tabutu başında yakınları ve vatandaşlar gözyaşı döktü. 

MAHALLE MEYDANINI DOLAŞTIKTAN SONRA CAMİ ÖNÜNE GETİRİLDİ

Şehit polisin naaşı daha sonra meslektaşları tarafından omuzlara alınarak, mahalle meydanı dolaşıldıktan sonra cami önünde getirildi. Burada yapılan törene Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, Trabzon milletvekillleri, siyasi parti temsilcileri, yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

40-001.jpg

ERDOĞAN VE SOYLU’YA TEPKİ: UTANMAZ REZİL

Cenaze namazı için hazırlıkların yapıldığı sırada buraya gelen AKP Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu’ya bir grup bayan tepki gösterdi. Soylu, aralarından geçerken alkışlarla ve bağırarak tepkilerini ifade eden bazı kadınlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik de tepkilerini dile getirdi. Bayanlara, ‘Açın gözünüzü ey millet, ey insanlar’ diye bağıran bir kadın, şu ifadeleri kullandı: “Niye susuyorsunuz? Sadece ben dinlemiyorum, siz de dinliyorsunuz onu televizyonlarda. Bilal Erdoğan’a bir şey diyemiyorsun. Dediğinde hemen içeri tıkıyor milleti. Şehit babasına, ‘karaktersiz şehit babası’ diyor. Utanmaz, rezil.

ERDOĞAN: "KARAKTERİ BOZUK BABALAR VAR"

Cenaze namazı için son hazırlıklar yapıldığı sırada tabutun başına gelen şehit polisin bir arkadaşı da “Bugün ön safta şehidin ailesi, yakınları, silah arkadaşları olsun. Siyasilerimiz de hoş gelmişler ama siyasiler ve bürokratlar bugün arka saflarda olsun. Bugün şehidimizin günü. Bugünlük böyle olsun. Bu ailesinin ve arkadaşlarının isteğidir” diye konuştu.

42-001.jpg

ŞEHİT POLİS YILDIRIM'IN NAAŞI AYNI YERDEKİ KABRİSTANLIĞA DEFNEDİLDİ

Bekar olan 4 yıllık polis memuru Soner Yıldırım’ın, Karadeniz Teknik Üniversitesi Maliye bölümünü kazandığı, birkaç ay okula devam ettikten sonra Polis Meslek Yüksekokulu’nu kazanarak polis okuluna gittiği öğrenildi. 2011 yılında Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan Yıldırım, aynı yıl ilk Zonguldak’ta göreve başladı. Yaklaşık 4 yıllık polis olan Yıldırım'ın, 5 Mayıs 2015 tarihinde de Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü’nde atandığı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı