Topuk Yaylası'nda tarihi görüntüler

Topuk Yaylası'nda tarihi görüntüler

Fenerbahçe'de uzun zamandır yaşanmayanlar yaşandı ve Aziz Yıldırım sahaya indi.

Bu sabah yapılan ve taraftara da açık olan antrenman bitiminde önce futbolular taraftara giderek imza dağıttı. Bol bol imza dağıtan futbolcular resim de çektirerek taraftarları kırmadı. Her futbolcu ayrı bir köşede hem taraftarlarla kucaklaştılar hem de çeşitli diyaloglar yaşayarak bütünleştiler. İmza atan ve fotoğraf çektiren futbolculardan bazıları üzerlerindeki antrenman tişörtünü de taraftarlara verdi

Sonra Başkan sahneye çıktı.
Eşiyle birlikte tesislere dün akşam gelen Aziz Yıldırım gece boyunca Ersun Yanal ile konuşup, sezon öncesi değerlendirmeler yaptılar. Yıldırım bu sabah ise sahaya inerek önce engelli vatandaşlarla ilgilendi ve onlarla fotoğraf çektirdi. Engelli Fenerbahçe taraftarları ile fotoğraf çektiren ve imza dağıtan Aziz Yıldırım o esnada oradan geçen yeni transfer Alper Potuk'u da yanına çağırarak taraftarlarla fotoğraf çektirmesini ve imza vermesini sağladı. 

TRİBÜNLERDEN "BAŞKAN BURAYA YUMRUK HAVAYA" TEZAHÜRATI 

Başkanı gören taraftarlar tribüne çağırdı. "Başkan buraya yumruk havaya" ve "Büyük Başkan" sesleri eşliğinde taraftarlara ilerleyen Aziz Yıldırım büyük coşku yarattı. Yaklaşık 300 kadar taraftar ile tek tek ilgilenen Başkan Yıldırım, taraftarların sorularına da cevaplar verdi.

BAŞKAN; YARIM SAAT İMZA DAĞITIP, FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ, 19 TEMMUZ DOĞUMLU BİR TARAFTARA FORMA HEDİYE ETTİ

Kale arkasındaki tribünün bir ucundan diğer ucuna kadar sabırla ilerleyen ve uzatılan her forma, t-shırt, top, kaşkol gibi ürünlere imza atan Yıldırım yarım saat boyunca taraftarların içinde kaldı. 19 Temmuz doğumlu olduğunu söyleyen ve adı Doğukan olan bir taraftara ise forma hediye etti.

CARDOZO İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Başkan Aziz Yıldırım'a sorular da yönelten taraftarların en çok merak ettiği konu transfer ve Cardozo'ydu. "Başkanım alıyor muyuz Cardozu'yu?" şeklindeki soruya "Merak etmeyin, çalışmalarımız sürüyor" dedi. Taraftarların gönlünü alan ve onlarla sohbet eden Yıldırım, "Düzce'deki Bolu maçına bilet aldınız mı " diye sordu. Evet cevabı alan Yıldırım, bu kez "Ne kadarmış biletler" diye takıldı. Uzun zamandır basın mensuplarına bu boyutta bir malzeme vermeyen Yıldırım'ın son derece keyifli olduğu görüldü.

ACUN YAYLADA !..

Bu arada TV programcısı Acun Ilıcalı da tesislere geldi. Helikopterle sahaya inen Acun Ilıcalı tesislere giderek Başkan Aziz Yıldırım ile görüştü. Futbolcuları selamlayan Ilıcalı daha sonra Başkan Aziz Yıldırım'ın taraftar ile yaptığı temasta da yanında yer aldı. Acun, başkan ile birlikte taraftara imza da dağıttı.