TOPTANCIYA EVİNDE İNFAZ

TOPTANCIYA EVİNDE İNFAZ

Olay anında ses çıkarmaması için Yılmaz'ın ağzına sofra bezi sokulduğu da ortaya çıktı.Olay,...

ANTALYA Toptancı Hali'nde sebze meyve komisyonculuğu yapan 62 yaşındaki Mahmut Yılmaz, elleri ayakları bağlandıktan sonra bıçaklanarak öldürüldü. Olay anında ses çıkarmaması için Yılmaz'ın ağzına sofra bezi sokulduğu da ortaya çıktı.

POLİS EVE GELMİŞ KAPIYI ÇALIP GERİ GİTMİŞ

Olay, dün öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi, Meltem Mahallesi'nde meydana geldi. Bir yakınına kız istemek için söz veren Yılmaz'dan haber alamayan yakınları, Çağrı Sitesi B Blok 6'ncı katta bulunan eve geldi. Kapıyı açan yakınları, Mahmut Yılmaz'ın elleri ayakları bağlı kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Durumun bildirilmesi üzerine gelen polis, olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede, cinayet sırasında ses çıkarmaması için Yılmaz'ın ağzına sofra bezi sokulup bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi.

ARAŞTIRMA BAŞLATILDI

Adı açıklanmayan bir görgü tanığı polise verdiği ifadede, öğle saatlerinde daireden gürültü geldiğini, bunun üzerine polis geldiğini, ancak polisin kapıyı çalıp gittiğini söyledi. Yılmaz'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, cinayetle ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı