TOPKAPI'DA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ 1 YARALI

TOPKAPI'DA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ 1 YARALI

Rus kadın sürücü Ahna Bacnjbebha'nın (31) kullandığı otomobil kontrolünden çıktı; refüje ve beton bariyerlere çarptı. Kazada sürücü Bacnjbebha ile yanındaki arkadaşı Yalçın Çakar (38) ağır yaralandı. Çakar tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaza, sabah saat 06.30 sıralarında 10. Yıl Caddesi Topkapı mevkiinde meydana geldi.  Aşırı hızlı olduğu ileri sürülen Rus uyruklu sürücü Ahna Bacnjbebha idaresindeki 34 YCS 01 plakalı lüks otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda önce orta refüje çarptı ardından savrularak yol kenarındaki beton bariyerlere çarptıktan sonra durdu.


ÜŞÜMEMELERİ İÇİN CESET TORBASI ÖRTÜLDÜ

Kazayı görenler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri yaralı sürücüyü ve yolcuyu sıkıştığı aracın içinden çıkararak yol kenarına yatırdı. Sağlık ekipleri gelene kadar yerde yatan Bacnjbebha ile arkadaşının üzerine, üşümemeleri için ceset torbaları örtüldü.FOTO:DHA

 

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sürücü Ahna Bacnjbebha ile Yalçın Çakar sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yalçın Çakar tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralı Bacnjbebha ise tedavi altında alındı.
(DHA)