TGB, Ahmet Hakan'a feci giydirdi!

TGB, Ahmet Hakan'a feci giydirdi!

Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkan Yardımcısı Cemil Gözel, TGB'nin internet sitesinde Ahmet Hakan'la ilgili bir değerlendirme yazısı yazarak ünlü yazara çok ciddi eleştirilerde bulundu. "Ahmet Hakan üzerine tezler" başlığıyla yayınlanan ve kendisinin "çapsız,ciddiyetsiz,bilgisiz" olarak tanımlandığı yazıya Hakan'ın tepkisi ne olur zaman gösterecek.

İşte Gözel'in o yazısı; 

1- Ahmet Hakan ciddiyetsizliğin, çapsızlığın ve karakter oynamasının Türkiye gazetecilik tarihindeki somutlanmış biçimidir!
 
2- Ahmet Hakan üslupsal çirkinlik, ideolojik zayıflık ve derin bilgisizlik demektir! Buna rağmen kendini beğenmişlik örneği sergilemektir!
 
3- Google'dan bakıp yazmak ve laf ebeliği yapmak Ahmet Hakan'ın tarzıdır! Lafın ebesidir Ahmet Hakan ve annesi olamadığı için hayıflanır!
 
4- Ahmet Hakan ancak Türkiye'de yazarlık yapabilir! Ahmet Hakan'dan temizlikçi dahi olmaz (onurlu meslektir). Cibuti'de araba dahi yıkatmazlar!
 
5- Ahmet Hakan'ın yazar olduğu bir ülkede herkes her şey olabilir. Çünkü Ahmet Hakan hiçbir şeydir!
 
6- Bazı yazarları suratınızı buruşturarak okursunuz. Suratın buruşmasıyla o yazar arasında derin bir bağ vardır. Mide bulantısı hali de denilebilir. Ahmet Hakan mide bulantısı sonucu, suratınızı buruşturan bir hastalık halidir!
 
7- "Türkiye Gıcıklar Tarihi" isimli bir kitap yazılsa, Ahmet Hakan ön sayfalarda yer alır. Ahmet Hakan'a "Türkiye Gıcıklar Tarihi"ndeki bu taht doğuştan bahşedilmiş değildir. Ahmet Hakan tarih karşısındaki konumlanışıyla bu tahta kendi yükselmiştir!
 
8- Ahmet Hakan Yazarkasa'dır! Yazarkasaları bilirsiniz, içine para koydukça size verdiğiniz para karşılığında, yazılı bir kâğıt (fiş) verir. Sizin verdiğiniz paranın bedeli kadar yazar. Verilen bedelden az veya fazla yazması cezalandırılma sebebidir!
 
9- Sistem Ahmet Hakan gibileri okşar veya Ahmet Hakan gibilere üfler! Ahmet Hakan gibiler de sistemin düdüğünü çalar! Denklem budur!
 
10- Düdük içindeki boncukla çalışan bir mekanizmadır. Üflersiniz, boncuk oynar, düdük çalar. Düdüğün içindeki boncuk Ahmet Hakan'ın vicdanıdır. Sistem üfledikçe vicdan oynar ve Ahmet Hakan öter!
 
11- Düdüğün en büyük özelliği sahibinin nefesiyle çalmasıdır. Sahip değişirse, düdüğün ritmi değişir! Sahibinin sesi olmak Ahmet Hakan demektir!
 
12- Sistemin düdüğünü çalan yazar, gittikçe düdükleşir. Türkiye düdük yazarlar cennetidir ve Ahmet Hakan bu cennetin krallığını yaşıyor!
 
13- Şu an farkında olmayabilirsiniz ancak, kral çıplak.
 
Cemil GÖZEL
TGB Genel Başkan Yardımcısı