TFF'den Biber Gazı Sansürü

TFF'den Biber Gazı Sansürü

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan'ın dün oynanan İsveç karşılaşması sonrasında söylediği "Biber gazı hızımızı kesti" sözü Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sansürlendi.

Ümit Milli Futbol Takımı'nın, dün Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda İsveç ile oynadığı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldığı 2015 U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup’taki üçüncü maçı, Taksim'de atılan biber gazları nedeniyle uzun bir süre durmuştu..

İŞTE ABDULLAH ERCAN'IN AÇIKLAMALARI
Karşılaşma sonrasında yapılan basın toplantısında bu konuya değinen teknik direktör Abdullah Ercan'ın "Biber gazı gelmeden önce iyi oynamaya ve pozisyonlar bulmaya başlamıştık. Açık söylemek gerekirse biraz hızımızı kesti ama şartlar böyle gelişti. Yapacak bir şey yok. Ondan sonra tekrar oyuna konsantre olmaya çalıştık. Fiziki anlamda hepimiz etkilendik. Benim de ilk kez başıma geldi. İnşallah son olur" sözleri Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sansürlendi...
 
TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamalarda, Ercan'ın bu sözlerine yer verilmedi.

İŞTE O AÇIKLAMA



DÜN DE 'BİBER GAZI' DEMEDİLER
 
Dün oynanan maçın biber gazı nedeniyle durmasından sonra hakem ve futbolcular soyunma odasına gitmişti. TFF'nin sitesindeki açıklamada da biber gazı yer almamıştı.