TERÖRE BÖYLE TEPKİ GÖSTERDİ

TERÖRE BÖYLE TEPKİ GÖSTERDİ

BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde yaşayan Ömer Yıldırım, aracının üzerine Türk bayrağına sarılı tabut koyarak son günlerde yaşanan terör saldırılarını protesto etti. Yıldırım, aracının ön camına da, 'Vatan için yaşayıp öldünüz...

BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde yaşayan Ömer Yıldırım, aracının üzerine Türk bayrağına sarılı tabut koyarak son günlerde yaşanan terör saldırılarını protesto etti.

KALPLERE GÖMÜLDÜNÜZ

Yıldırım, aracının ön camına da, 'Vatan için yaşayıp öldünüz siz, toprağa değil kalplere gömüldünüz' yazdı.

İnegöllü Ömer Yıldırım, Yenişehir ilçesinde gerçekleşen modifiyeli araç etkinliğinde terör saldırılarına tepki göstermek için farklı bir yol seçti. Üzerine Türk bayrağı sarılı tabutu otomobilinin üzerine koyan ve ön camına da 'Vatan için yaşayıp öldünüz siz, toprağa değil kalplere gömüldünüz' yazan Yıldırım, büyük ilgi gördü.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Üzerinde Türk bayrağına sarılı araç ile şehir merkezinde dolaşan aracı görenlerden bir bölümü de İnegöl’e şehit cenazesi getirildiğini zannederek tedirgin oldular. Protestoyu gerçekleştiren Ömer Yıldırım, terör saldırılarına tepkilerini göstermek amacıyla böyle bir yola başvurduğunu belirterek, “Tepki çok iyiydi, insanlar zekice dahice olduğunu söylediler” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı