Terör Örgütü Polis Teşkilatı Kurdu

Terör Örgütü Polis Teşkilatı Kurdu

AKP hükümeti tüm gücüyle gençlere saldırırken terör örgütü Türkiye sınırları içerisinde 'polis teşkilatı' kurdu.

Gezi Parkı olayları nedeniyle tüm yurtta neredeyse sıkı yönetim ilan eden AKP, Şırnak’taki olayları görmezden geldi. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde 3 kişinin yan yana gelmesini engellemeye çalışan polis teşkilatı, bölücülerin Şırnak’ın Cizre ilçesinde sözde asayiş timi kurup yollarda kimlik kontrolü yapmasına ses çıkarmadılar.


Terör örgütünün şehir ve gençlik yapılanmalarından olan Yurtsever Demokratik Gençlik- Hareketi (YDG-H), Cizre’de asayiş timi kurdu. Örgüt üyelerine sözde asayiş eğitimi verilen ve Teröristbaşı Öcalan’ın fotoğrafı ve PKK paçavralarının açıldığı törende yüzleri maskeli PKK’lılar sözde yemin edip asayiş teşkilatının diplomasını aldılar.


Bölücülerin gençlik yapılanmasının üyeleri tören alanında sözde güvenliği sağladı. Daha sonra çatışmalarda öldürülen terör örgütü mensupları için saygı duruşu yapıldı. Yüzü kapalı bir PKK’lı tarafından okunan açıklamada çözüm süreci ile birlikte mücadelenin yeni bir boyut kazandığı iddia edildi. Süreçle birlikte öz savunmanın daha da önemli olduğunu savunan teröristler YDG-H’nin sözde asayiş gücü olacağını ifade ettiler.


Yapılan açıklamanın ardından yüzü kapalı kişilerin isimleri anons edilerek, sözde diplomaları verildi. Daha sonra mahalle ve caddelere inen PKK’lılar, yol kontrolü yaptı. Lastik yakıp yolu trafiğe kapatan gruba polis müdahale ederek dağıttı.


AKP hükümeti tüm gücüyle gençlere saldırırken terör örgütü Türkiye sınırları içerisinde 'polis teşkilatı' kurdu.