TERBİYE VERMEK İÇİN KIZININ ŞAKAĞINA MAKAS SAPLADI

TERBİYE VERMEK İÇİN KIZININ ŞAKAĞINA MAKAS SAPLADI

Yaramaz kızına terbiye vermek istediğini söyleyen babanın kazara fırlattığı makas, küçük kızın şakağına saplandı.

Adı açıklanmayan 10 yaşındaki kız, kafasına yaklaşık 15 santimlik makas saplanmış olduğu halde Şangay'daki bir hastaneye kaldırıldı. İsmi gizli tutulan baba, ev ödevini yaparken oyun oynadığı için kızını korkutmak istediğini iddia etti. Küçük kız olan biteni hatırlamadığını ifade etti.

EV ÖDEVİNİ YAPARKEN ERKEK KARDEŞİYLE OYNUYORDU

People's Daily Online'ın haberine göre, küçük kız ev ödevini yaparken küçük erkek kardeşiyle oyun oynuyordu. O sırada çocuklarını izleyen baba elinde makası çeviriyordu. Babanın iddiasına göre, makas elinden kaydı ve kızının şakağına saplandı. Şangay Xinhua Hastanesi'nde saatler süren ameliyat sonucu kızın kafasına saplanmış makas çıkarıldı.

 

OLAYA DAİR HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYOR

Ameliyata giren doktorlar, makasın sivri uçlarının küçük kızın sağ şakağında bulunan ve beynine giden ana kan damarlarını kılpayı ıskaladığını açıkladı. Başarılı geçen ameliyat sonrası uyanan küçük kız, olay anına dair hiçbir anısının olmadığını iddia etti. Şangay TV'den muhabirlere konuşan küçük kız, olayın nasıl yaşandığına dair hiçbir şey hatırlamadığını, sadece ev ödevini yaptığını anımsadığını vurguladı.

ŞANGAY'A ÇALIŞMAK İÇİN GÖÇ ETMİŞ

Çin medyasına göre, aslen Anhui eyaletinden olan küçük kızın ailesi, Şangay şehrine çalışmak için gelmiş. Babanın, olaydan ötürü bir suçlamayla karşı karşıya kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı