TEM'DE ZİNCİRLEME KAZA ÇOK SAYIDA YARALI

TEM'DE ZİNCİRLEME KAZA ÇOK SAYIDA YARALI

Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı.

 TEM Otoyolu'nun Akyazı geçişinde aynı şeritte seyreden kamyon ile otomobil çarpıştıktan sonra karşı şerite geçerek iki otomobille çarpıştı. 4 aracın karıştığı zincirleme kazade 6 kişi yaralandı.

KARŞI ŞERİDE GEÇTİLER

Kaza bu akşam TEM Otoyolu'nun Akyazı 69'uncu köprü mevkiinde meydana geldi. İstanbul'dan Ankara istikametinde gitmekte olan Davut A. idaresindeki 34 DA 9919 plakalı otomobil, Mehmet A. yönetimindeki 66 KN 832 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın şiddetiyle her iki araç da bariyerleri aşıp karşı şeride geçerek şarampole düştü. Bu sırada İstanbul yönüne giden Cemal K. yönetimindeki 34 BU 9276 plakalı otomobil ile Mehmet K. idaresindeki 34 YU 740 plakalı otomobil de bu kazaya karıştı.


Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede 4 ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Çarpmanın şiddetiyle kamyon içinde ve otomobillerin içerisinde sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Yaralılar Davut Akman (38), Mehmet Albayrak (53), Kemal Kaplan (50), Mehtap Kaplan (45), Mülkiye Keskin (55) ve kimliği öğrenilemeyen bir kişi ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı