TEM'DE ZİNCİRLEME KAZA: 2 ÖLÜ, 4 YARALI

TEM'DE ZİNCİRLEME KAZA: 2 ÖLÜ, 4 YARALI

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikameti 22.30- 23.15 saatleri arasında trafiğe kapatıldı.

TEM Otoyolu'nun Gaziosmanpaşa sapağı mevkiinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

YOL KAPANDI

Kaza nedeniyle otoyolun Ankara istikameti trafiğe kapandı. Yapılan çalışmalar sonucu, TEM Otoyolu'nda yaklaşık 45 dakika sonra trafik tek şeritten verilmeye başlandı.Kaza saat 22.30 sıralarında TEM Otoyolu Ankara istikameti Gaziosmanpaşa sapağında meydana geldi. İddiaya göre, 3 otomobil zincirleme kaza yaptı.
 
OTOMOBİLDEN İNDİ
 
Bu arada otomobilinden inen Nizamettin Yarar (45), arkadan gelen başka bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazada 1'i çocuk 5 kişi yaralandı. Yaralılardan kazayan karışan araçlardan birinin sürücüsü Oktay Çoban ise tedavi gördüğü Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada bölyece ölü sayısı 2'ye yükseldi.
 
TEM TRAFİĞE KAPATILDI
 
Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikameti 22.30- 23.15 saatleri arasında trafiğe kapatıldı. Araçlar Gazi Mahallesi'ne yönlendirildi. 22.15 te trafik tek şeritten verilmeye başlandı. Olay yeri inceleme ekipleri de kaza yerinde çalışma yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı