TEM'DE YOL ÇALIŞMASI FACİASI 4 ÖLÜ 4 YARALI

TEM'DE YOL ÇALIŞMASI FACİASI 4 ÖLÜ 4 YARALI

4 kişi öldü, 2’si ağır 4 kişi de yaralandı.

EDİRNE’de yol çalışması nedeniyle tek şeritten verilen otoyolda iki otomobilin kafa kafaya çarpışması meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 2’si ağır 4 kişi de yaralandı.

TEM TRAFİĞE KAPANDI

Kaza, saat 23.00 sıralarında Edirne-Havsa TEM Otoyolu 18’nci kilometresinde meydana geldi. Karayolları ekiplerince yol çalışması nedeniyle İstanbul istikametine doğru yolun bir kısmı ulaşıma kapatılınca, trafik Edirne’ye geliş istikametteki şeritten verildi. İstanbul yönüne giden 22 HH 277 plakalı otomobil, şiddetli yağış nedeniyle kayganlaşan yolda karşı yönden gelen 52 RC 266 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 52 RC 266 plakalı araçta bulunan Ersoy Ersinyurt, Mustafa Sönmez ve diğer araçtan fırlayan Serkan Kasrat ile kimliği belirlenemeyen kadın hayatını kaybetti.

Kazada, Tülay Sönmez, Merve Ersinyurt, Erol Erdaş ile henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen itfaiye ve sağlık görevlilerince sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar ambulanslarla Edirne Devlet Hastanesi ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

TEM'DE YOL ÇALIŞMASI FACİASI 4 ÖLÜ 4 YARALI

Kaynak:Haber Kaynağı