TEM'DE TIR DEHŞETİ

TEM'DE TIR DEHŞETİ

TIR başka bir TIR ile kafa kafaya çarpıştı.

- KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde TEM Otoyolu'nda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yöne geçen TIR başka bir TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralanırken, TEM Otoyolu yaklaşık 2 saat ulaşıma kapandı.

Kaza TEM Otoyolu Körfez İlçesi Kirazlıyalı mevkiinde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. TEM Otoyolu İstanbul istikametinde seyreden Celil Taşın yönetimindeki 41 FF 520 plakalı TIR sürücüsünün iddiaya göre hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak bariyerleri aşıp karşı şeride geçti.

TIR, İzmit istikametine gelen Abdurrahman Aydın'ın kullandığı 41 HH 119 plakalı başka bir TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada Abdurrahman Aydın olay yerinde öldü, diğer TIR'ın sürücüsü Celil Taşın ise ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 ambulanslarıyla Celil Taşın Derince Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat ulaşıma kapanan TEM Otoyolu çekici yardımıyla araçların kaldırılmasından sonra ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı