TEM'DE MAKAS KAZASI; 1 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI

TEM'DE MAKAS KAZASI; 1 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI

“Biz normal yolumuzdaydık. Çok süratliydi. Trafik yoğundu. Bize selektör yaptı. Bize makas attı. TIR'a arkadan çarptı.

TEM Gaziosmanpaşa Mevkii Edirne istikametinde saat 23.00 sıralarında seyir halinde olan 34 ZB 7529 plakalı otomobil iddiaya göre makas atarak ilerlerken emniyet şeridinde park halindeki 41 VN 572 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

BİRA KUTULARI ÇIKTI

Taklalar atan araçtaki iki kişi bulundukları yerde sıkıştı. Yoldan geçen vatandaşlar araçtakileri çıkartmak için yoğun çaba serf etti. Kaza yapan aracın hemen yanındaki bira kutuları dikkat çekti.

CAN PAZARI KAMERADA

Kazanın ardından yaşanan can pazarını DHA kamerası saniye saniye kaydetti. Kısa bir süre sonra olay yerine itfaiye ekipleri, polis ve ambulanslar sevkedildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu önce yaralı Kaan Arıbalı sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansa konuldu. Kaan Arıbalı Gaziosmanpaşa'daki Taksim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

"MAKAS ATTI" İDDİASI

Daha sonra sürücü Coşku Özalp'ın cesedi çıkartılarak ambulansa konuldu. Kazayı DHA kamerasına anlatan görgü tanıkları, “Biz normal yolumuzdaydık. Çok süratliydi. Trafik yoğundu. Bize selektör yaptı.

Bize makas attı. TIR'a arkadan çarptı. 4-5 takla attı. Ortalık toz dumandı. İşte durum burada. Kapıları açtık, alkol şişleri hep önüme döküldü" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı