TEM'DE KAZA TRAFİĞE KAPADI

TEM'DE KAZA TRAFİĞE KAPADI

Çalışmalar nedeniyle TEM otoyolunun Edirne istikameti trafiğe kapatıldı.

- Mahmutbey Kavşağı'nda otomobil, TIR ve kamyonun karıştığı kaza nedeniyle TEM otoyolunun her iki istikametinde de uzun araç kuyrukları oluştu. Çalışmalar nedeniyle TEM otoyolunun Edirne istikameti bir süre trafiğe kapatıldı. Hafif yaralı otomobil ve TIR sürücüleri hastaneye kaldırıldı.

İDDİA : TEM'DE GERİ GERİ GELEN SÜRÜCÜ


Kaza saat 16.45 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey kavşağı Basın Ekspres yolu sapağında meydana geldi. İddiaya göre Basın Ekspres yolu sapağını kaçıran kadın sürücü geri geri gelmeye başladı. Bu sırada arkasından hızlı gelen TIR sürücüsü Ahmet Sipahi, otomobile çarpmamak için direksiyonu kırdı. Ancak başarılı olamayan TIR sürücüsü önce otomobile ardından da yanında seyreden Fuat Akay'ın kullandığı kamyona yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyon orta refüje devrildi.

2 SÜRÜCÜ HAFİF YARALANDI


Kaza da otomobil sürücüsü kadın ile kamyon sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis, itfaiye ve İBB'ye bağlı ekipler yolda güvenlik önlemi alarak 2 şeridi trafiğe kapattı. Çekiciler yardımıyla otomobil, TIR ve kamyonu kaldırma çalışmaları başladı. Çalışmalar yaklaşık 1 saat sürdü. Kamyonun kaldırılması sırasında ise TEM otoyolu Edirne istikameti araç trafiğine tamamen kapatıldı. Kamyon yaklaşık 20 dakika süren çalışmanın ardından kaldırıldı. TEM otoyolu da trafiğe açıldı. Kaza nedeniyle her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluştu.

 

Tem'i Felç Eden Kaza

Kaynak:Haber Kaynağı