TEM'DE FECİ KAZA 2 ÖLÜ 1 YARALI

TEM'DE FECİ KAZA 2 ÖLÜ 1 YARALI

Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı kaza kırım ekibi kamyona çarpan otomobilde sıkışan cesetleri çıkarmak için büyük uğraş verdi.

BOLU'da, kaza yapan otomobildeki kişilere yardım için duran kamyona arkadan gelen otomobil çarptı.

İNŞAAT ŞİRKETİ ORTAĞI

Kamyonun altına giren otomobilde bir inşaat firmasının ortağı Şuayip Aydemir ile sürücü yaşamını yitirdi, kamyon sürücüsü ise yaralandı.

EMNİYET ŞERİDİNDE PARETTİ

Kaza saat 14.45'de, TEM otoyolu Yukarısoku mevkisinde meydana geldi. Ankara yönüne giden 34 KD 4677 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu orta refüje girdi. İstanbul yönüne giden Mehmet Alparslan kazayı görerek yardım etmek için 06 AGG 62 plakalı kamyonunu emniyet şeridinde park etti. Bu sırada arkadan gelen sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 ZKS 66 plakalı önce kamyon sürücüsüne, ardından da hızla kamyona arkadan çarptı. Otomobil çarpmanın etkisiyle kamyonun altına girerken, kimliği belirlenemeyen sürücü ile araçta bulunan bir inşaat firmasının ortağı Şuayip Aydemir yaşamını yitirdi.

Yaralanan kamyon sürücüsü Mehmet Alparslan, 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

KAMYON KALDIRILDI, CESETLER ÇIKARILDI

Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı kaza kırım ekibi kamyona çarpan otomobilde sıkışan cesetleri çıkarmak için büyük uğraş verdi. Kamyon vinçle kaldırılarak altına giren otomobil çekildi. Hurdaya dönen otomobilin içeresindeki cesetler AFAD ve itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Otomobili kullanan kişinin 30 yaşındaki Mustafa Musluoğlu olduğu belirlendi. Mustafa Musluoğlu ile aynı araçta bulunan bir inşaat firmasının ortağı olan Şuayip Aydemir'in cesetleri, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nin morguna kaldırıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı