TEM'DE FECİ KAZA 1 ÖLÜ 1 AĞIR  11 YARALI

TEM'DE FECİ KAZA 1 ÖLÜ 1 AĞIR 11 YARALI

Kaza sonrası Düzce ve Sakarya'dan olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Çarpışma sonucu otobüs şöförü ve muavini araçta sıkıştı.

TEM Otoyolu'nun Hendek ilçesi geçişinde İstanbul istikametinde meydana gelen kazada yoldaki buzlanmadan dolayı kayan yolcu otobüsünün TIR'a arkadan çarpması sonucu bir kişi öldü, 11 kişi de yaralandı. Kaza nedenilye TEM'de ulaşım 2 saat durdu.

TIR'A ARKADAN ÇARPTI

Kaza sabah saat 08.30 sıralarında saatlerinde meydana geldib. Adana'dan İstanbul'a gitmekte olan yolcu otobüsü sürücünün yoldaki buzlanma nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kayarak önde gitmekte olan TIR'a çarptı.

ÇOK SAYIDA AMBULANS VE İTFAİYE ARACI 

Kaza sonrası Düzce ve Sakarya'dan olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Çarpışma sonucu otobüs şöförü ve muavini araçta sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonrası şoför ve muavin sıkıştıkları yerden çıkarılırken henüz adı öğrenilemeyen otobüs muavini olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 11 kişi de hastanelere sevkedildi. Kazanın ardından yol yaklaşık 2 saat ulaşıma kapandı.

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Kaynak:Haber Kaynağı