TEM'DE EMNİYET ŞERİDİ FACİASI;1 ÖLÜ 17 YARALI

TEM'DE EMNİYET ŞERİDİ FACİASI;1 ÖLÜ 17 YARALI

Metin Polat'ın kullandığı 34 BA 0341 plakalı midibüs, yoğun trafikte emniyet şeridine geçerek hızla ilerlemeye başladı.

TEM Otoyolu'nda, personel taşıyan İTÜ'ye ait servis midibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 17 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında, TEM Otoyolu'nun Edirne istikametinde, Mahmutbey Gişeleri'nin 1 kilometre ilerisindeki Büyüktaş mevkiinde meydana geldi. 

SERVİS MİDİBÜS'Ü OTOMOBİLE ÇARPTI

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Ayazağa Kampüsü'nde çalışan personeli taşıyan Metin Polat'ın kullandığı 34 BA 0341 plakalı midibüs, yoğun trafikte emniyet şeridine geçerek hızla ilerlemeye başladı. İddiaya göre, kısa süre önce kaza yapan 2 aracın sürücüsü, tutanak tutmak üzere emniyet şeridine geçmek istedi.

ŞERİDE GİRMEYE ÇALIŞAN ARACA ÇARPTI

Bu sırada emniyet şeridinde süratle seyretmekte olan servis midibüsü, şeride geçmeye çalışan araçlardan birine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otoyolun kenarına savrularak sürüklenmeye başlayan midibüs yan yatarak durabildi.

29 YAŞINDA RAMAZAN ÖZTÜRK CAN VERDİ

Kazada Ramazan Öztürk (29) adlı kişi ölürken, 17 kişi de yaralandı. Yaralılar, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Esenyurt Devlet Hastanesi ve çevredeki özel hastanelere kaldırıldı. Öztürk'ün cesedi ise ambulansla Başakşehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

ARKADAŞLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kaza sonrası aracını emniyet şeridine çekmeye çalışan sürücü ise "Kaza yaptık, olduğum yerde durdum ben. Kaza yapan diğer araç sağ şeride çekti. Midibüs o araca çarptı" dedi.
Kaza nedeniyle Otoyol'un Edirne istikametinde yaklaşık 30 dakika boyunca trafik tek şeritten verildi. Bu nedenle Otoyol'da uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaynak:Haber Kaynağı