TEM OTOYOLUNU KULLANAN SÜRÜCÜLERE 16 GÜNLÜK UYARI

TEM OTOYOLUNU KULLANAN SÜRÜCÜLERE 16 GÜNLÜK UYARI

Trafik Gebze'den itibaren Ankara istikametine D-100'den verilecek.

GEBZE- Orhangazi- İzmir Otoyolu Projesi kapsamında TEM Otoyolu Gebze Kavşağı girişinde yapılacak düzenleme çalışmaları nedeniyle, TEM'in Ankara istikameti 13 Mayıs Çarşamba sabahından itibaren 29 Mayıs'a kadar 16 gün ulaşıma kapatılacak. Trafik Gebze'den itibaren Ankara istikametine D-100'den verilecek.

16 GÜNLÜK AZAP

Kocaeli Valiliği'nin Karayolları'nın yapacağı çalışma ile ilgili yaptığı duyuruda, Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Projesi kapsamında O-4 Otoyolu Gebze-Orhangazi kesimi arasındaki yapım işi kapsamında üst yapı çalışmalarında İstanbul - Ankara yönünün 45+300 kilometresi olan Gebze Kavşağı girişi ile 48+000 kilometredeki K-1 Kavşağı Kol-1 kesişimi arasında uygun trafik işaretleme çalışmaları yapıldığı, bu çalışmaların 20 Mart 2015 tarihinden beri devam ettiği belirtilerek şöyle denildi:

ÇARŞAMBA GÜNÜ KAPANIYOR

"Söz konusu çalışmalar kapsamında; Gebze Gişelerden TEM Otoyoluna girildikten sonra TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara Yönü TEM O-4 Katılım yolu 13. Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 08.00’da trafiğe kapatılacaktır. Ankara yönüne gidecek sürücüler için gişelere gelmeden D-100 üzerindeki Gebze Kavşağı'nda gerekli trafik işaretlemesi ve bilgilendirme yapılacaktır. Çalışmalar 29 Mayıs 2015 Cuma günü saat 08.00’da tamamlanacaktır. Çalışmalar sırasında gerekli olan tüm emniyet tedbirleri alınacak olup, trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir."

Kaynak:Haber Kaynağı