TELEVİZYON KANALINDA PATLAMA;1 AĞIR 4 YARALI

TELEVİZYON KANALINDA PATLAMA;1 AĞIR 4 YARALI

Önce bir patlama sesi duyulduğu ardından stüdyodan alevler yükseldiği belirtildi.

ÇEKMEKÖY'de bulunan Kanal G televizyon binasının bodrum katındaki stüdyosunda yangın çıktı. Yangında 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastane kaldırıldı. Önce bir patlama sesi duyulduğu ardından stüdyodan alevler yükseldiği belirtildi.

NEDENİ HENÜZ BİLİNEMİYOR

Saat 15.00 sıralarında, Mimar Sinan Mahallesi Yeşil Kayalar Caddesi'nde bulunan Kanal G televizyonunun stüdyosunda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye , sağlık ve polis ekibi sevkedildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alarak itfaiye ve sağlık ekiplerinin gelmesi beklendi. Yangında yaralanan 1'i ağır 4 kişi ambulanslarla çevre hastanelere sevkedildi. İtfaiye ekipleri stüdyoda başlayan yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü.

BÜYÜK ŞOK YAŞADILAR

Yangın kontrol altına alındıktan sonra polis de binada geniş çaplı incelemelerde bulundu. Çalışanlardan bazıları yaşananlar karşısında gözyaşlarını tutamadı. Televizyonun Yönetim Kurulu Üyesi Necati Selvitop, stüdyoda neden kaynaklandığını bilmedikleri bir patlama meydana geldiğini, daha sonra da yangın çıktığını söyledi. Selvitop, "Aşağıda 4-5 kişi vardı. Alevlerin arasında kaldı. Kendilerini dışarı attılar ama mutfakta duran kadın dışarı çıkamamış. Patlama neden oldu şu an bilmiyoruz" diye konuştu.

İtfaiye ekiplerinin çalışmasından sonra olay yeri inceleme ekipleri patlamanın neden kaynaklandığını araştırıyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı