TEL AVİV'DE DEHŞETE DÜŞÜREN SLOGANLAR

TEL AVİV'DE DEHŞETE DÜŞÜREN SLOGANLAR

İnsanlıktan çıkmışlar!

Tel Aviv'de öldürülen Filistinli çocuklar için sevinç gösterisi düzenlendi.Vatan'ın haberine göre İsrailliler sokaklara çıkıp, "Gazze'de okullar tatil, çünkü bütün çocuklar öldü" diye bağırdı.

Vatan'da yer alan haber şöyle;

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de bir grup öldürülen Filistinli çocuklar için sevinç gösterisi düzenledi. "Yarın okul olamayacak, çünkü Gazze'de çocuk olmayacak" diye bağıran kalabalık, İsrail'deki Arapların çocuklarını da öldüreceklerini, Gazze'nin bir mezarlık olduğunu söyledi.
 
TEL AVİV SOKAKLARINDAN YÜKSELEN KORKUNÇ SLOGAN
 
Gazze'de günlerdir devam eden İsrail saldırılarında yüzlerce çocuk öldürüldü. Uluslararası kamuoyu ya da Batılı güçlerden bu katliama anlamlı bir tepki gelmezken Tel Aviv sokaklarından yükselen bir slogan durumun vehâmetini ortaya koydu.
 
"YARIN OKUL OLMAYACAK ÇÜNKÜ GAZZE'DE ÇOCUK OLMAYACAK"
 
Tel Aviv'de toplanan bir grup, ölen Gazzeli çocuklar için sevinç gösterisi düzenledi. Grup "Yarın okul olamayacak, çünkü Gazze'de çocuk olmayacak" diye bağırdı.
 
"BİR SONRAKİ ÇOCUK SENİNKİ OLACAK"
 
Kalabalığın hedefinde İsrail parlamentosunda yer alan Arap milletvekilleri Ahmet Tibi ve Hanin Zubi de vardı. Her ikisini de "terörist" olarak tanımlayan grup ayrıca Tibi'nin çocuklarını da öldürmekle tehdit etti, "Bilmeni istiyorum ki bir sonraki çocuk seninki olacak" diye tezahürat yaptı. Grup "Araplardan nefret ediyorum" ve "Gazze bir mezarlıktır" diye de bağırdı.
 
İSRAİL OKUL VURDU
 
İsrail ordusunun, Filistinli sığınmacıların bulunduğu Gazze'deki Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu'na (UNRWA) bağlı bir okula düzenlediği saldırıda 15 kişi yaşamını yitirdi, onlarcası da yaralandı.
 
ÖLÜ SAYISI 1.254 OLDU, 252'Sİ ÇOCUK
 
Saldırıların başladığı 7 Temmuz'dan bu yana İsrail'in hava, kara ve denizden sürdürdüğü operasyonlarında 252'si çocuk, 94'ü kadın ve 50'si yaşlı bin 254 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca bin 980'i çocuk, bin 175'i kadın ve 259'u yaşlı 7 bin 130 kişi yaralandı.

Kaynak:Haber Kaynağı