TEKİRDAĞ'DA TIR FACİASI; 2 ÖLÜ

TEKİRDAĞ'DA TIR FACİASI; 2 ÖLÜ

TEKİRDAĞ’ın Muratlı İlçesi’nde mıcır yüklü TIR, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil ve traktöre çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.Kaza, Muratlı-Lüleburgaz karayolu Büyük...

TEKİRDAĞ’ın Muratlı İlçesi’nde mıcır yüklü TIR, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil ve traktöre çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

MICIR YÜKLÜ TIR OTOMOBİL VE TRAKTÖRE ÇARPTI

Kaza, Muratlı-Lüleburgaz karayolu Büyük Karıştıran Çeşme mevkiinde meydana geldi. Faruk Akın idaresindeki 39 DU 184 plakalı mıcır yüklü TIR, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu İlker Yontarım'ın kullandığı 17 LL 757 plakalı otomobile ve Ali Çalış idaresindeki 81 EH 614 plakalı traktöre çarparak yan yattı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ VE YANINDAKİ ŞAHIS ÖLDÜ

Kazada otomobil sürücüsü İlker Yontarım ile yanındaki 16 yaşındaki Yiğit Özenses olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan traktör sürücüsü Ali Çalış ve TIR sürücüsü Faruk Akın ise ihbar üzerine gelen ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

YOL 3 SAAT KAPANDI

Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Yontarım ve Özenses’in cesetleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı. TIR'daki mıcırın yola saçılması nedeniyle yaklaşık 3 saat kapalı kalan yol, yapılan temizliğin ardından açıldı. Kazayla ilgili jandarma ekiplerince başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı