TECAVÜZCÜ LİNÇ EDİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

TECAVÜZCÜ LİNÇ EDİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

27 yaşındaki kişinin, tecavüz ettiği bir kadının yakınlarınca dövülerek öldürüldüğü bildirildi.

Almanya’nın Freiburg kenti yakınlarında park yerinde bulunan cesedin bir tecavüzcüye ait olduğu ortaya çıktı. 27 yaşındaki kişinin, tecavüz ettiği bir kadının yakınlarınca dövülerek öldürüldüğü bildirildi.
Önceki akşam, Fransa sınırı yakınlarındaki bir park yerinde bulunan cesetle ilgili özel ekip kuran polis, olası katilleri yakaladı. Gözaltına alınıp sorguya çekilen 4 kişiden ikisinin tecavüze uğrayan kadının akrabası, diğer ikisinin de tanıdıkları olduğu ortaya çıktı. Polis, genci linç edenlerle ilgili kimlik bilgilerini açıklamadı. Öldürülen kişinin, Güney- Batı Almanya’daki Marktgraeferland kentinde 12 Haziran’da genç bir kadına tecavüz ettiği ve hakkında tutuklama emri çıkarıldığı öğrenildi. 

ALMANYA’DA TECAVÜZCÜYÜ ÖLDÜRENLER, LÜBNANLI BABA VE 17 YAŞINDAKİ OĞLU ÇIKTI

Almanya’nın Neuenburg am Rhein kentinde 27 yaşındaki tecavüzcüyü öldürenler, tecavüz edilen kızın 48 yaşındaki Lübnanlı bir babası ve 17 yaşındaki erkek kardeşi çıktı. 

Savcılığın Freiburg’ta yaptığı basın toplantısında önceki akşam, Fransa sınırı yakınlarındaki bir park yerin ağır yaralı bulunan ve Fransız ilk yardım ekiplerinin tüm müdahalere yaşamını yitiren tecavüzcünün 23 bıçak darbesiyle öldüğü açıklandı. 

Aynı zamanda uyuşturucu satıcısı olan tecavüzcüyü olay yerin bir bahane ile getirtenin, tecavüz edilen kızın 17 yaşındaki kardeşi olduğu açıklandı. 

ÖLDÜRÜLEN ADAM ARANIYORDU

Cinayetin asıl aktörü olarak açıklanan Alman vatandaşı 17 yaşındaki kardeşe, kızın Lübnanlı babasının ve 21 yaşındaki bir yakınlarının yardımcı olduğunun ifadelerden ortaya çıktığı bildirildi. Olay gecesi tutuklanan dördüncü kişinin ise serbest bırakıldığı belirtildi. 

Öldürülen adam 12 Haziran’da Müllheim’da genç kızı tecavüz etmiş ve polisçe aranıyordu.

Olay Almanya’da, kurban yakınların tecavüzcüyü polisten önce bulup linç ederek öldürmesinin polisin yeterli personele sahip olmadığının sebep olduğu tartışmasını başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı