TBMM'DE YANGIN PANİĞİ

TBMM'DE YANGIN PANİĞİ

Bunun üzerine panik yaşandı ve hemen TBMM İtfaiyesi olay yerine geldi. Bazı çalışanlar ise pencerelere çıkarak ne olup bittiğini anlamaya çalıştı

TBMM'de elektriklerin kesilmesinin ardından devreye giren jeneratörün havalandırmadan dışarı çıkardığı ve gökyüzünü kaplayan siyah duman paniğe yol açtı. 10 dakika kadar salınan siyah duman görenleri TBMM Binasının yandığını düşündürdü.

ZAYTUNG HABERİ GİBİ

TBMM'de saat 12.40 sıralarında elektrikler kesildi ve jeneratör devreye girdi. Bu sırada milletvekillerinin makam odalarının da bulunduğu Yeni Halkla İlişkiler Binasının karşısındaki jeneratörlerin dumanının havalandırmadan dışarı çıkan bölümünde gökyüzünü kaplayacak şekilde siyah dumanlar yükseldi. Bunun üzerine panik yaşandı ve hemen TBMM İtfaiyesi olay yerine geldi. Bazı çalışanlar ise pencerelere çıkarak ne olup bittiğini anlamaya çalıştı ve yaşananları cep telefonuyla görüntüledi.

10 DAKİKA DUMAN SALINDI

Hazır bekletilen itfaiye ekipleri, dumanın jeneratörlerin çalışmasından dolayı çıktığını tespit edince müdahalede bulunmadı. Yaklaşık 10 dakika sonra ise duman kesildi.

Kaynak:Haber Kaynağı