‘Tayt-Don’ giyen kadınlar Giremez.

‘Tayt-Don’ giyen kadınlar Giremez.

Günahtır. Haya ve Edebiyete Aykırıdır’ yazılı uyarı kağıdı astı.

Tayt ve don giyen kadınlar giremez, günah !
 
Trabzon’da 55 yıllık avukat Ali Kemal Yılmaz Bayraktar, avukatlık bürosunun kapısına ‘Eteksiz Bacakları ile Kalçaları Sıkıştıran ‘Tayt-Don’ giyen kadınlar Giremez. Günahtır. Haya ve Edebiyete Aykırıdır’ yazılı uyarı kağıdı astı.

19 Mart 2013 Salı 15:03
 
 
 
TRABZON- Trabzon’daki birçok meslektaşıyla mahkemelik olan avukat Bayraktar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sokağa çıktığı zaman utanıp, sıkıldığını söyledi.
 
Bayraktar, tayt giyen kadınların vücudun tamamen ortada olduğunu belirterek, “Açık hava plajı oldu sokaklar. Tamamen serbest devlet, polis, baba karışmıyor. Bunun ilerisi gide gide felaket bekliyor bizi buna bizim sahip çıkmamız lazım. Bundan 10 sene önce böyle bir şey yoktu. Herkesin kadına saygısı kadın olarak vardı. 10 sene sonra daha da kötüye gidecek.
 
Çanakkale Savaşı ne için savaş ede millet ırzı için vatanı için savaş eder millet. Başbakan’da bu işi halletmesi lazım. Hali hazırda devletin arşivinde kıyafet kararnamesi var. Kadınların kıyafetleri çok normal tespit edilmiştir Buna uymayan memur kadınlarının da cezası var. Amirlerin bunları vermesi lazım. Ama bugün o noktaya gelindi ki kadınlara kaşının üstünde gözün var. Gözünün üstünde kaşın var denilmiyor. Kadın tamamen açılıp saçılıp güzellik müsabakasına gider gibi geliyor” dedi.