Tartıştığı eşini yüzünden bıçakladı; yanağına çarpı işareti yaptı

Tartıştığı eşini yüzünden bıçakladı; yanağına çarpı işareti yaptı

Konya'da Musa T. (35), isimli kişi, tartıştığı karısı Rukiye T.’yi (30) yüzünden bıçakladı.

Konya'da Musa T. (35), isimli kişi, tartıştığı karısı Rukiye T.’yi (30) yüzünden bıçakladı. Yüzünün her iki tarafından da yaralanan ve sol yanağına çarpı işareti atılan Rukiye T., hastaneye kaldırıldı. Musa T., polis tarafından gözaltına alındı

Konya'nın merkez Meram ilçesinde yaşayan Musa T., evde eşi  Rukiye Türkmen ile belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşürken, Musa T., eşini yüzünden bıçaklandı.

YÜZÜNDE DERİN KESİKLER VAR


Yüzünün her iki tarafından da yaralanan ve sol yanağına çarpı işareti atılan Rukiye T.’nin yardımına komşuları koştu. Olay sonrası şoka giren genç kadın, komşuları tarafından çağrılan ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yüzünde derin kesi izleri bulunan Rukiye T.’nin ameliyata alındığı öğrenildi.
 

15 YAŞINDAKİ KIZINI ALIP KAÇTI, KISA SÜREDE YAKALANDI


Evden 15 yaşındaki kızını yanına alıp kaçan Musa T. ise polis tarafından kısa sürede yakalandı. Sağlık kontrolünün ardından polis merkezine götürülen Musa T. ilk ifadesinde, ’namus meselesi’ nedeniyle eşini bıçakladığını ileri sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler